Payroll Maastricht

PRO HRM biedt diensten voor werkgevers en intermediairs in heel Nederland. Zo heeft zij ook diverse opdrachtgevers in Maastricht. Als opdrachtgever van PRO HRM krijgt u uw eigen accountmanager. Hij of zij zal vanaf dag één uw aanspreekpunt en adviseur zijn voor uw vragen omtrent HR.

Voordelen

PRO HRM biedt werkgevers uit onder andere Maastricht een manier om personeel, flexibel of vast, in dienst te nemen zonder de administratieve rompslomp en risico’s die daar normaal gesproken bij horen. Doordat het juridisch werkgeverschap bij een samenwerking wordt uitbesteed, worden de bijbehorende juridische, administratieve en financiële werkzaamheden door PRO HRM Maastricht geregeld.

Intermediairs kunnen met de dienstverlening van PRO HRM alle administratieve lasten uitbesteden. Hiernaast wordt voor hen het facturatie-, dossier- en debiteurenbeheer volledig uit handen genomen. Zo worden risico’s vermeden en heeft u maximale zekerheid.

Informatie

Op de website van PRO HRM Maastricht vindt u meer informatie over de dienstverlening van PRO HRM . Het is uiteraard mogelijk om snel en eenvoudig tariefinformatie aan te vragen. De tarieven worden direct per e-mail naar u toegestuurd. In het geval van vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met onze helpdesk: 088-2013880.

Meer informatie

Tarieven