Online zelfhulptrainingen van Evie

Met Evie aan de slag met jouw mentale welzijn.

Een grote groep Nederlanders stelt zichzelf wel eens de vragen hoe beter met stress om te kunnen gaan, hoe beter te kunnen slapen of hoe gezonder te kunnen leven. Helemaal niet gek dus als jij jezelf dit ook wel eens afvraagt. Als werkgever willen we graag het (mentale) welzijn van jou als medewerker ondersteunen en je dus ook helpen bij dit soort vragen en/of klachten. Om deze reden is PRO HRM aangesloten bij het e-healthplatform Evie.

Gratis en anoniem

Evie is een platform met online zelfhulptrainingen die jou helpen meer inzicht te krijgen in jouw vragen of klachten. Samen met Evie ga je aan de slag om deze klachten aan te pakken. Doordat PRO HRM is aangesloten bij Evie, kun jij als medewerker van PRO HRM gratis en anoniem online trainingen volgen. Evie biedt onder andere de online zelfhulptrainingen ‘Beter slapen’, ‘Grenzen aangeven’, ‘Mindfulness’, ‘Dankbaarheid’ en ‘Gezonder leven’ aan.

Aan de slag

Wil jij leren om beter te kunnen ontspannen? Slaap je slecht? Pieker je veel? Of wil jij je meer focussen op de positieve dingen in het leven? Dan kan de online zelfhulp van Evie voor jou een uitkomst zijn. We hebben de stappen voor je onder elkaar gezet:

  1. Meld je via het onderstaande aanmeldformulier aan. Vul daarvoor eerst de bedrijfscode in die per e-mail naar jou is verstuurd. Indien je deze e-mail niet hebt ontvangen of niet meer kunt vinden, stuur dan een e-mail naar Maak daarna een profiel aan. Dit is gratis en kan anoniem.
  2. Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres met een activatielink om een wachtwoord aan te maken. Daarna ben je automatisch ingelogd.
  3. Kies de zelfhulptraining die bij jou past. Het beschikbare aanbod van Evie vind je in jouw account.
  4. De online zelfhulp van Evie is te volgen waar en wanneer je maar wilt. Geheel in jouw eigen tempo.
  5. Heb je een training afgerond? De informatie en de door jou ingevulde opdrachten kun je altijd terugvinden onder jouw account.
Inloggen

Heb je al een account gemaakt? Log dan in via deze link. Je kunt op die pagina ook je wachtwoord opnieuw aanvragen wanneer je deze vergeten bent. Evie gebruiken via een app op je telefoon of tablet is ook mogelijk.

App 'Minddistrict'

Zodra je een account hebt, kun je via de App Store of Google Play Store ook inloggen middels de app ‘Minddistrict’. Evie is ontwikkeld in samenwerking met Minddistrict.

  • Voor alle medewerkers van PRO HRM

  • Gratis en anoniem

  • Waar en wanneer het jou uitkomt

  • Ook via de app beschikbaar