Wilt u een
uitzendbureau
starten?

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Maak hier een afspraak

Wilt u een uitzendbureau starten? Hier komt veel kijken. Intermediairs dienen bij het starten van een uitzendbureau zich te kunnen focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Mede door de sterke groei in de flexbranche van de afgelopen jaren, is wet- en regelgeving aangepast en strenger geworden. Intermediairs dienen bij (het starten van) een uitzendbureau daarom ook rekening te houden met administratieve zaken, juridische verplichtingen en financiële risico’s.

Samenwerking

Het correct uitvoeren van administratieve zaken, juridische en financiële verplichtingen, maar ook het up-to-date houden van kennis omtrent wet- en regelgeving kost veel tijd. Het inschakelen van PRO HRM is een uitstekende manier om meer tijd vrij te maken voor uw kerntaken en zeker te weten dat alles perfect geregeld is. Met onze flexservices verzorgen wij de betalingen aan uw uitzendkrachten, factureren de opdrachtgever en voeren voor u alle administratie. Uw backoffice wordt volledig geautomatiseerd. Ook na de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) kunt u gebruik blijven maken van flexibele arbeidscontracten tot tenminste 5,5 jaar. Zo kunt u voor uw opdrachtgevers een net zo effectieve dienst beginnen als wanneer u zelf uw personeelsadministratie zou voeren.

Meer informatie

Vrijblijvend adviesgesprek

Een samenwerking met PRO HRM levert veel gemakken en meer zekerheid op. In een vrijblijvend adviesgesprek horen wij graag uw verhaal, plannen en vragen. Wij nemen u mee in diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan, maar ook de driehoeksrelatie tussen u, uw klant en PRO HRM zal aan bod komen.

Aanmelden