Wilt u een
uitzendbureau
starten?

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Maak hier een afspraak

Wilt u een uitzendbureau starten? Hier komt veel bij kijken. Intermediairs dienen bij het starten van een uitzendbureau zich te kunnen focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Mede door de sterke groei in de flexbranche van de afgelopen jaren, is wet- en regelgeving aangepast en strenger geworden. Intermediairs dienen bij (het starten van) een uitzendbureau daarom ook rekening te houden met administratieve zaken, juridische verplichtingen en financiële risico’s.

Uw backoffice

Het correct uitvoeren van administratieve zaken, juridische en financiële verplichtingen, maar ook het up-to-date houden van kennis omtrent wet- en regelgeving kost veel tijd. Het inschakelen van PRO HRM is een uitstekende manier om meer tijd vrij te maken voor uw kerntaken en zeker te weten dat alles perfect geregeld is. PRO HRM regelt uw backoffice. Vraag nu meer informatie aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerking

Met onze flexservices (backoffice dienstverlening) verzorgen wij de betalingen aan uw uitzendkrachten, factureren de opdrachtgever, regelen uw debiteurenbeheer en voeren voor u alle administratie uit. U heeft geen voorfinanciering nodig en uw backoffice wordt volledig geautomatiseerd. Ook na de invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) kunt u gebruik blijven maken van flexibele arbeidscontracten tot tenminste 5,5 jaar. Zo kunt u voor uw opdrachtgevers een net zo effectieve dienst beginnen als wanneer u zelf uw personeelsadministratie zou voeren.

Wanneer uw uitzendbureau gaat samenwerken met PRO HRM, kunt u gebruikmaken van een gratis recruitmenttool en jobboard met integratiemogelijkheden. Ons deskundige team van adviseurs staat daarbij dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn uw sparringspartner op het gebied van contractkeuze en cao-toepassingen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Een samenwerking met PRO HRM levert veel gemakken en meer zekerheid op. Zo heeft u bij het starten van een uitzendbureau meer tijd voor uw kerntaken. In een vrijblijvend adviesgesprek horen wij graag uw verhaal, plannen en vragen.

Aanmelden

Wij nemen u mee in diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan, maar ook de driehoeksrelatie tussen u, uw klant en PRO HRM zal aan bod komen.