Overstappen van
backofficedienstverlener

Maak gebruik van de PRO HRM overstapservice

Overstapservice

Je overweegt over te stappen van backofficedienstverlener. Maar je bent bang dat je dit veel tijd en moeite gaat kosten. Wij begrijpen deze angst. Met onze op maat gemaakte overstapservice nemen we alle administratieve rompslomp bij je uit handen. We zorgen ervoor dat alles goed en snel voor jouw uitzendbureau wordt geregeld. Met onze gemakkelijke overstapservice, kost overstappen van backofficepartij je heel weinig tijd en moeite. PRO HRM regelt alles voor je.

Overstapservice
 1. Verkennend adviesgesprek
  In een verkennend en vrijblijvend adviesgesprek ga je in gesprek met onze adviseur. Wat kunnen we voor jou betekenen? Van welke systemen maak je al gebruik? Waar liggen jouw behoeftes en verwachtingen? Wat kunnen wij jou bieden? En hoe kan de overstap voor jouw uitzendbureau zo gemakkelijk mogelijk?
 2. Samenwerkingsvoorstel
  Op basis van het adviesgesprek en de daarin uitgesproken behoeften en wensen maakt onze adviseur een voorstel op maat.
 3. Doorspreken samenwerkingsvoorstel
  Meteen na de afspraak wordt een nieuwe afspraak ingepland. We vinden het belangrijk om het samenwerkingsvoorstel samen door te spreken, zodra jij er rustig naar hebt kunnen kijken. Zo kunnen we eventuele vragen direct beantwoorden. Wanneer jij akkoord geeft kunnen we snel starten met de migratie.
 4. Volledige en eenvoudige migratie naar ons systeem
  We hebben inmiddels een duidelijk beeld van jouw processen en systemen. Deze gaan we naadloos aansluiten op onze processen en systemen. Dit doen we door middel van slimme koppelingen, systemen en bulkinschrijvingen. Hierdoor zullen jouw opdrachtgevers en medewerkers zo min mogelijk merken van de overstap. Kortom, wij dragen zorg voor de koppelingen en een snelle en eenvoudige migratie van jouw medewerkers en administratie naar ons systeem.
 5. Communicatie richting jouw medewerkers en opdrachtgevers
  Goede communicatie over de overstap richting jouw opdrachtgevers en medewerkers is uiteraard essentieel. Hierbij ondersteunen we onze klanten middels diverse sjablonen en een overzichtelijke communicatieplanning.
Jouw ervaren backofficepartner

Met meer dan 15 jaar ervaring en een team met veel kennis op juridisch, financieel en HR-gebied, bieden we jouw uitzendbureau professionaliteit en zekerheid. We doen er alles aan om jou te ontzorgen. Een samenwerking zien wij als een partnership waarin we een gezamenlijk doel hebben: succesvol groeien. Dit doel realiseren we door onze kennis met je te delen, je te adviseren waar gewenst en de backoffice goed en efficiënt voor je in vullen.

Volledig in jouw huisstijl
Bij PRO HRM zijn alle processen gedigitaliseerd. Wanneer je de overstap maakt naar PRO HRM, kun je gebruikmaken van onze gedigitaliseerde processen. Onder andere het HR-portaal Flexportal wordt ingericht in jouw huisstijl. Contracten, loonstroken en facturen worden daarbij voorzien van jouw logo. Hierdoor merken jouw opdrachtgevers en medewerkers vrijwel niets van de overstap.

Jouw eigen deskundige team
Je krijgt vanuit PRO HRM een eigen team van specialisten aangewezen. Specialisten die jouw organisatie écht leren kennen en altijd voor jou, jouw opdrachtgevers en jouw medewerkers klaarstaan. Zij zullen je bij de start van de samenwerking onder andere meenemen in alle functionaliteiten van Flexportal en antwoord geven op al je vragen.

Verkennend adviesgesprek

Wil je graag in gesprek met een van onze adviseurs om een succesvolle overstap te bespreken? We helpen je graag verder, uiteraard geheel vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Jouw voordelen

 • Een team dat jouw organisatie kent en met je meedenkt

 • Volledige en eenvoudige migratie

 • Gekoppelde systemen

 • Voorzien van vele certificeringen

Overstapservice - voordelen