Uitzendsoftware PRO HRM

Waarborg voor uitzendbureaus om snel, efficiënt en veilig te werken

Vraag gratis demo aan
Uitzendsoftware PRO HRM
Uitzendsoftware PRO HRM: onmisbaar voor intermediairs

Werkzaamheden efficiënter uitvoeren. Onnodig of dubbel werk voorkomen. Administratieve fouten verminderen. Groeien of de juiste start maken als uitzendbureau, detacheringsbureau of recruiter? Uitzendsoftware is cruciaal om als intermediair alle kerntaken goed uit te oefenen. PRO HRM ondersteunt zowel startups als bestaande intermediairs met uitzendsoftware die honderd procent afgestemd is op je behoefte en/of bedrijfsprocessen.

Advies over inrichting systemen en processen

Als je samenwerkt met PRO HRM, nemen we alle zorgen van A tot Z uit handen. Tijdens een uitgebreide intake inventariseren we allereerst de pijnpunten en de specifieke behoefte. Die behoefte is bij bestaande intermediairs hoogstwaarschijnlijk anders dan bij startups. Vervolgens krijg je een goed onderbouwd advies over de inrichting van systemen en processen. Zowel voor de frontoffice als de backoffice. Gedurende het gehele traject kun je rekenen op een persoonlijke, klantgerichte benadering.

Uitzendsoftware voor startups

PRO HRM weet uit ervaring hoe belangrijk het is als systemen en processen lopen als een trein. Het moment van opstappen is voor startups en bestaande intermediairs verschillend. Startende bedrijven beschikken meestal nog niet over uitzendsoftware. Behoor je tot deze doelgroep, dan spring je op een ‘rijdende trein’ en krijg je toegang tot beproefde, aan elkaar gekoppelde softwareoplossingen voor uitzendbureaus. Wat houdt deze koppeling in? Alle geautomatiseerde systemen communiceren op logische wijze met elkaar. Als je in het ene systeem een stap afrondt, kom je automatisch in het volgende systeem terecht.

Onderstaande, gekoppelde oplossingen heeft PRO HRM voor jou als startup in petto:

  • Inrichting website (met template) via Booston om de juiste kandidaten online te werven en te selecteren
  • Inrichting ATS-/CRM-systeem via Carerix: ondersteuning bij het gehele recruitment- en acquisitieproces) vanuit één systeem. Zo maak je bijvoorbeeld in Carerix een vacature aan en wordt deze vervolgens direct en automatisch gepubliceerd op alle gewenste kanalen, zoals op jouw website.
  • Inrichting HR-portaal Flexportal: snel, efficiënt en veilig communiceren, contracten genereren, uren registreren én rapportages inzien.
  • Inrichting Backoffice via Easyflex (intern systeem PRO HRM): factureren en verlonen.
Uitzendsoftware voor bestaande intermediairs

Beschik je als uitzendbureau, detacheringsbureau of recruiter over een website en maak je al gebruik van een goed CRM-systeem? Kies dan voor onze eenvoudige overstapservice. Met behulp van Solid Online sluiten we jouw systemen en de bijbehorende processen naadloos aan op onze systemen, zoals het HR-portaal (Flexportal). Dubbele gegevens invoeren is hierdoor niet nodig. En de bestaande werkwijze van je organisatie houd je zo eenvoudig in stand.

Ben je niet tevreden over het huidige CRM-systeem? Ook dan is het mogelijk om op onze ‘rijdende trein’ te stappen. We kunnen je volledig, snel en eenvoudig onboarden op Carerix.

De kracht van PRO HRM's uitzendsoftware zelf ervaren?

Ben je nieuwsgierig naar onze softwareoplossingen voor uitzendbureaus? Wil je ook de vruchten plukken van de nieuwste tools en functionaliteiten in uitzendsoftware? Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op en laten je zien wat deze systemen voor jouw organisatie kunnen bijdragen. Zo zie je met eigen ogen de kracht van onze uitzendsoftware. Zowel voor jou als voor jouw opdrachtgevers en medewerkers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.