Flexportal
jouw online HR-portaal en jobboard

Bij PRO HRM bieden we al onze opdrachtgevers Flexportal. Flexportal is bij een samenwerking jouw persoonlijke HR-portaal en jobboard welke in jouw huisstijl wordt ingericht.

Alles online geregeld

Zowel jouw medewerkers als jijzelf zullen met Flexportal optimaal gemak ervaren. Via dit portaal worden jouw opdrachtgevers en medewerkers digitaal ingeschreven en worden de gewerkte uren eenvoudig ingevoerd en geaccordeerd. Mist het systeem nog informatie? Het systeem voorziet je dan van automatische herinneringen. Hiernaast biedt Flexportal managementinformatie die continu tot jouw beschikking staat. Voor opdrachtgevers en medewerkers biedt het systeem eveneens een duidelijk overzicht van de ingevulde uren, loonstroken en jaaropgaven.

Recruitmenttool en jobboard

Flexportal biedt ook een werving- en selectietool. Via deze online tool kunnen vacatures geplaatst worden en kandidaten solliciteren. Vanwege de integratiemogelijkheden met meerdere vacaturesites, zoals Indeed, zullen de vacatures goed zichtbaar zijn voor potentiële medewerkers. Hiernaast kan deze tool automatisch vacatureteksten genereren en biedt het de mogelijkheid om een eerste selectie te maken op basis van cv en functieprofiel.

Volledig in uw huisstijl

PRO HRM hanteert een white label dienstverlening. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat jij als intermediair zichtbaar blijft voor jouw opdrachtgevers en medewerkers. Naast dat we op contracten, loonstroken en facturen jouw logo hanteren, hanteren we deze ook op Flexportal. Jouw portaal, en dat van jouw opdrachtgevers en medewerkers, voldoet bij een samenwerking aan jouw huisstijl. Dus niet alleen het logo, maar ook jouw kleuren worden hiervoor gehanteerd.

App

De app van Flexportal is in de App Store of Google Play Store te vinden via ‘e-UUR’. In deze app kunnen opdrachtgevers uren invullen, controleren en goedkeuren. Hiernaast biedt de app je overzicht in het hele digitale dossier. Voor medewerkers is het mogelijk om in de app de gewerkte uren, onkosten en reserveringen bij te houden.

API-koppeling

PRO HRM biedt een API-koppeling die integreert met uw (software)systemen en gekoppeld kan worden aan het online portaal Flexportal. Deze koppeling maakt het voor u mogelijk om nog sneller, efficiënter en veiliger werken.

  • Optimaal gemak

  • Volledig overzicht in rapportages, urenbriefjes en documenten

  • Automatische herinneringen

  • Online tool voor recruitment

  • Volledig in uw huisstijl

  • API-koppeling mogelijk