Over ons
Wat doet en wie is PRO HRM?

Meer weten over onze diensten?

Vraag hier meer informatie op

PRO HRM is uw kennispartner in HR en flexibele arbeid. Wij bieden een breed palet aan HR-diensten voor intermediairs en werkgevers.

Voor intermediairs

PRO HRM is al jarenlang de specialist in het ondersteunen van intermediairs en het voeren van de backoffice. Met flexservices, onze backofficedienstverlening, verzorgen wij alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Hiernaast delen wij graag onze kennis en is het ons doel om de organisaties van onze opdrachtgevers in staat te stellen om nog sneller en kwalitatiever te kunnen groeien.

Voor werkgevers

Bij een samenwerking bepalen we samen met de opdrachtgever de best passende oplossing met betrekking tot de invulling van de (structurele) flexibele schil. Dit gebeurt altijd aan de hand van de strategie en behoeften van uw organisatie. HR-oplossingen via PRO HRM kunnen zijn: payrolling, flexibele inhuur een combinatie tussen deze diensten, en/of waar gewenst één of meerdere van onze aanvullende HR-diensten.

Over ons team

Met ons enthousiaste en deskundige team adviseurs en specialisten staan wij dagelijks klaar om onze opdrachtgevers te adviseren, vragen te beantwoorden, contracten op te maken en salarissen tijdig en correct uit te betalen. Ook werken bij PRO HRM? Bekijk onze vacatures.

PRO HRM is actief in heel Nederland en staat voor een eerlijke en professionele dienstverlening. We houden van een efficiënte, effectieve, maar persoonlijke en betrokken dienstverlening.

Leer hier ons team kennen