Sponsoractiviteiten:
Micro-Care Nepal

Micro-Care Nepal zet zich in voor het ondersteunen van de bevolking in Nepal. Door twee aardbevingen waardoor het toch al arme land en haar bevolking zwaar is getroffen, is alle hulp welkom en nodig.

Micro-Care Nepal richt zich met name op de meest noodzakelijke hulp, vaak in de vorm van kleinschalige projecten. Denk hierbij aan hulp bij het organiseren van (tijdelijk) onderdak, voeding, kleding, educatie en gezondheid. Dit alles gebeurt op een duurzame manier.

Waarom sponsort PRO HRM het goede doel Micro-Care Nepal?

PRO HRM is als onderdeel van PRO Groep sponsor van Micro-Care Nepal. Door deze sponsoring kan Micro-Care Nepal kleinschalige, maar effectief hoogwaardige lokale hulp bieden op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid.

Al sinds het allereerste begin krijgt Micro-Care Nepal ondersteuning van PRO. In 2015 maakte PRO de oprichting van Micro-Care Nepal mede mogelijk. Sindsdien heeft PRO zich voor langere tijd verbonden als één van de belangrijke sponsoren.

In Nederland is PRO Groep met ruim 150 professionals dagelijks actief op de eerdergenoemde deelgebieden: gezondheidszorg, onderwijs en werkgelegenheid. Door deze overeenkomst in werkgebieden en de duurzame werkwijze van Micro-Care Nepal staat PRO Groep achter dit goede doel!

Lees wat Micro-Care Nepal met de donaties van PRO doet