Terug naar overzicht

PRO HRM BackOfficer in beweging!

Vitaliteit en MVO actie

Bij PRO HRM BackOfficer zetten we ons in voor vitaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent niet dat we hier alleen over praten, maar vooral ook doen! Hier is een kijk op twee recente evenementen waarbij we onze waarden in de praktijk brachten.

SNS City Run Oss: teamwork in sneakers

Vorige week stonden we als team aan de startlijn van de SNS City Run Oss. Niet omdat we allemaal topsporters zijn, maar omdat we geloven in het belang van beweging, samen deel te nemen aan evenementen en tegelijkertijd doen we mee aan een lokaal georganiseerd event. Het was geen gemakkelijke race, maar met zweet op ons voorhoofd en onze collega’s die langs de kant schreeuwden, hebben we het gehaald. De afsluiting van dit event was net zo gezellig. Samen met onze eigen toeschouwers hebben we onze welverdiende fles bubbels opengetrokken en de middag goed afgesloten.

Bezoek aan De Wellen: een middag met impact

Afgelopen zondag hebben we De Wellen in Oss bezocht. De Wellen is onderdeel van BrabantZorg, waar ouderen wonen met een lichamelijke beperking of dementie. Het was een kans om buiten de muren van ons kantoor te stappen en iets terug te doen voor onze gemeenschap. Het was misschien niet groots, maar het betekende veel voor ons en de mensen met wie we waren.

De bewoners werden door onze collega’s opgehaald en thuisgebracht binnen het complex en leefden op met de aanwezigheid van kleine kinderen om hen heen. Dit waren kinderen die enkele collega’s hadden meegenomen. De sfeer zat er goed in, met liedjes als ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer en Hollandse medleys uit de Jordaan gingen de handen in de lucht en werd uit volle borst meegezongen! Samen met de bewoners hebben we een paar mooie uren beleeft; met mooie verhalen, liedjes, dansen en lachen.

Een realistische kijk op de toekomst

Deze evenementen zijn slechts een klein deel van wat we bij PRO HRM BackOfficer willen bereiken op het gebied van vitaliteit en MVO. Het gaat niet alleen om grote gebaren, maar ook om de kleine dingen die ertoe doen. Dit is iets dat we ook terugzien op de werkvloer, we zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Want samen kunnen we echt een verschil maken, zowel binnen als buiten ons bedrijf.

Niet voor niets passen dit soort activiteiten heel goed bij PRO HRM BackOfficer. Dit zien we ook terug in onze kernwaarden, waar we onder andere ‘hulpzaam’ zijn en dit graag uiten door klaar te staan voor anderen. Omdat iedereen hier vrijwillig en met plezier aan deelneemt, is het geen verplichting, maar een welkome aanvulling!