Payroll Den Bosch

PRO HRM is een landelijk opererende organisatie, die ook actief is in Den Bosch. Al onze opdrachtgevers hebben een eigen accountmanager, welke vanaf dag één hun aanspreekpunt en adviseur is voor verloningszaken en vragen over payroll.

Op deze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening voor werkgevers en intermediairs. Het is bij PRO HRM Den Bosch uiteraard mogelijk om snel en eenvoudig tarieven aan te vragen. De tariefinformatie wordt direct per e-mail naar u toegestuurd. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze helpdesk: 088-2013880.

Voordelen

PRO HRM biedt werkgevers in bijvoorbeeld Den Bosch een manier om personeel (flexibel of vast) in dienst te nemen zonder de administratieve rompslomp en risico’s die daarbij horen. Door het juridisch werkgeverschap uit te besteden worden de bijbehorende zaken voor het personeel door PRO HRM Den Bosch geregeld.

Voordelen van de backofficedienstverlening
PRO HRM biedt intermediairs in bijvoorbeeld Den Bosch gemak en zekerheid. Administratieve lasten en debiteurenbeheer worden uit handen genomen. Tevens zorgt PRO HRM dat u (en wij) voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en certificaten.

Voordelen voor de medewerker
PRO HRM staat voor goed werkgeverschap. Naast een tijdige en correcte betaling van het salaris bieden we medewerkers diverse medewerkersvoordelen. Hierbij kunt u denken aan kortingen op de sportschool, opleidingen, cursussen, dagjes weg en diverse producten.

Meer informatie

Tarieven