Payroll voor intermediairs

Samenwerken om te groeien

informatie aanvragen

Zaken rondom payroll wil je als uitzendbureau op orde hebben. Denk aan alle administratieve, financiële en juridische zaken. Dit terwijl je je als intermediair wilt focussen op het vinden van die perfecte match. Werven, selecteren, koppelen; dat is jouw ding! En dat begrijpen we. Wij dragen daarom graag zorg voor alles daaromheen: denk aan de salarisuitbetaling, opmaak van contracten, begeleiding bij ziekte, de juiste toepassing van wet- en regelgeving, maar ook aan de inrichting van systemen en het optimaliseren van processen.

Wat is payroll voor intermediairs?

Wat is de betekenis van payroll? Payroll (loonlijst) is in het kort het uitbesteden van juridische aspecten rondom werkgeverschap. Bij payrolling of een payrollconstructie voor uitzendbureaus ontzorgen wij intermediairs met onze fullservice backofficedienstverlening. Hiermee geef je de verantwoordelijkheid van het juridische werkgeverschap uit handen. De medewerkers komen in dienst van ons. Hiermee creëer je meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding. Meer weten? Neem contact met ons op.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over onze backofficedienstverlening? Ontvang binnen één minuut meer informatie over jouw voordelen in je mailbox.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw ervaren (externe) HR-afdeling

Dagelijks staat PRO HRM klaar om intermediairs te adviseren over onder meer contractkeuze, contracten op te maken en salarissen tijdig en correct uit te betalen. Je kunt ons zien als de deskundige en ervaren externe HR-afdeling van jouw uitzendbureau. Wij staan voor een eerlijke en professionele dienstverlening en houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Zo krijgt jouw uitzendorganisatie bij PRO HRM een eigen team met adviseurs toegewezen.

Een samenwerking met PRO HRM zorgt ervoor dat je werkgeversrisico’s vermijd. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzuim, arbeidsongeschiktheid en andere risico’s. Wij zorgen voor de begeleiding van medewerkers bij ziekte. Daarnaast heb je geen omkijken naar jouw personeelsadministratie. Wij betalen jouw medewerkers en zijn jouw HR-kennispartner, zodat jij meer tijd hebt voor jouw kerntaken.

Goed werkgeverschap en digitale dienstverlening

Bij PRO HRM zijn medewerkers verzekerd van goed werkgeverschap. Onze helpdesk is voor hen goed bereikbaar voor vragen rondom loon, pensioen of contract. Voor een digitaal overzicht in urenbriefjes, loonstrookjes, jaaropgaven en andere belangrijke documenten kunnen zij altijd, via app of browser, terecht in Flexportal, het online portaal dat we voorzien van jullie huisstijl. Bij PRO HRM bieden we alle medewerkers diverse collectieve voordelen aan. Denk hierbij aan een collectieve zorgverzekering en kortingen voor producten, uitjes en diverse opleidingen. Ook kunnen alle medewerkers gebruikmaken van het e-healthplatform Evie. Evie biedt als platform online zelfhulptrainingen voor medewerkers ter bevordering van hun (mentale) welzijn.

Aanvullende HR-diensten

Wanneer gewenst, kunnen we er ook voor zorgen dat bij het bemiddelen van zzp’ers en kennismigranten achter de schermen alles goed verloopt en geregeld wordt.

Vraag en antwoord over payroll

Wat houdt payrolling voor mijn uitzendbureau in?

Wanneer je met ons gaat samenwerken, houdt dit in dat wij het juridisch werkgeverschap van jouw uitzendorganisatie overnemen. Dit betekent dat een medewerker juridisch bij PRO HRM in dienst treedt, maar bij jouw opdrachtgever op de werkvloer werkt. Jij als uitzender werft en selecteert de medewerkers en wij nemen als juridisch werkgever alle werkgeverslasten en verplichtingen van je over. Denk hierbij aan verzuim, verzekeringen en administratie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met PRO HRM, wat zijn mijn voordelen?
 • PRO HRM kun je zien als je eigen (externe) HR- en IT-afdeling die als opdracht heeft je te laten uitblinken in wat je doet, waardoor jouw organisatie sneller groeit.
 • Constante cashflow door periodiek je marges uit te betalen
 • Toegang tot goede en slimme systemen (wij regelen ook de implementatie voor je)
 • Beperking van risico’s
 • Deskundige helpdesk die jouw organisatie écht kent
 • Minder administratieve werkzaamheden
 • Goed werkgeverschap en zekerheid voor werknemers
 • Direct en op één plek alle kosten inzichtelijk
 • Juiste toepassing wet- en regelgeving
 • Aanvullende diensten (wanneer gewenst) tot jouw beschikking