Wat is payroll bij PRO HRM?

Samenwerken in goed werkgeverschap

Tarieven aanvragen

Bij een payrollsamenwerking besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan PRO HRM. Dit houdt in dat wij naast goed werkgeverschap, zorgdragen voor onder andere de salarisuitbetaling, opmaak van contracten, begeleiding bij ziekte en de juiste toepassing van wet- en regelgeving.

Wat is payroll?

Wat is de betekenis van payroll? Payroll (loonlijst) is in het kort het uitbesteden van juridische aspecten rondom werkgeverschap. Bij payrolling of een payrollconstructie ontzorgen wij werkgevers en geeft u de verantwoordelijkheid van het juridische werkgeverschap uit handen, de werknemers komen in dienst van ons. Onze opdrachtgevers creëren hierdoor meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding. Meer weten? Plan een gratis adviesgesprek.

Vraag meer informatie aan

Besteed uw juridisch werkgeverschap uit bij PRO HRM. Ontvang binnen één minuut meer informatie over uw voordelen en de opbouw van onze payrolltarieven in uw mailbox.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Uw ervaren (externe) HR-afdeling

Dagelijks staat PRO HRM klaar om onze opdrachtgevers te adviseren over onder meer contractkeuze, contracten op te maken en salarissen tijdig en correct uit te betalen. U kunt ons zien als uw deskundige en ervaren externe HR-afdeling. Wij staan voor een eerlijke en professionele dienstverlening en houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Zo krijgt uw organisatie bij PRO HRM een eigen contactpersoon toegewezen.

Een samenwerking met PRO HRM zorgt ervoor dat u werkgeversrisico’s vermijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzuim, arbeidsongeschiktheid en andere risico’s. Wij zorgen voor de begeleiding van uw medewerkers bij ziekte. Daarnaast heeft u geen omkijken naar uw personeelsadministratie. Wij betalen uw medewerkers en zijn uw HR-kennispartner, zodat u meer tijd heeft voor uw kerntaken.

Goed werkgeverschap en digitale dienstverlening

Bij PRO HRM zijn medewerkers verzekerd van goed werkgeverschap. Onze helpdesk is voor hen goed bereikbaar voor vragen rondom loon, pensioen of contract. Voor een digitaal overzicht in urenbriefjes, loonstrookjes, jaaropgaven en andere belangrijke documenten kunnen zij tevens altijd, via app of browser, terecht in Flexportal, het online portaal van PRO HRM. Bij PRO HRM bieden we alle medewerkers diverse collectieve voordelen aan. Denk hierbij aan een collectieve zorgverzekering en kortingen voor de sportschool, producten, uitjes en diverse opleidingen. Ook kunnen alle medewerkers gebruikmaken van ons opleidingsplatform PRO Academy en het e-healthplatform Evie. Evie biedt als platform online zelfhulptrainingen voor medewerkers ter bevordering van hun (mentale) welzijn.

Aanvullende HR-diensten

Indien gewenst heeft u de mogelijkheid de payroll diensten aan te vullen met onze aanvullende HR-diensten. Deze verschillende diensten bestaan grotendeels uit maatwerk en kunnen individueel met u besproken worden. Denk bij deze diensten bijvoorbeeld aan het uitbesteden van werving en selectie, de Flexscan, verzuimcoördinatie en preventie of HR-advies en/of een uitvoerende rol bij de beoordelingscyclus of onboardingstrajecten.

Meer over payroll

Lijkt payrolling u interessant voor uw organisatie? Of vraagt u zich nog af of payrolling interessant kan zijn voor uw organisatie? We hebben onderstaand een paar relevante vragen en antwoorden voor u onder elkaar gezet. Meer veelgestelde vragen zijn hier te vinden. Staat u vraag er niet tussen of wilt u meer over onze payrolldienstverlening weten of bijvoorbeeld de kosten of tarieven van payroll? Neem dan zeker contact met ons op.

Vraag en antwoord over payroll

Wat houdt payrolling voor mijn organisatie in?

Wanneer u kiest voor de payrolldienstverlening van PRO HRM, houdt dit in dat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Maar wat houdt werken met payroll nu eigenlijk in? Een medewerker treedt juridisch bij PRO HRM in dienst, maar werkt bij u op de werkvloer. U werft en selecteert de medewerkers en wij nemen als juridisch werkgever alle werkgeverslasten en verplichtingen van u over. Denk hierbij aan verzuim, verzekeringen en administratie. Wilt u meer weten of de kosten of tarieven van payroll? Neem dan contact met ons op.

Welke zaken blijven we zelf doen?

U als opdrachtgever blijft de belangrijke zaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Op de werkvloer verandert er dus niets.

Payroll bij PRO HRM, wat zijn mijn voordelen?
  • PRO HRM als uw eigen (externe) HR-afdeling
  • Calculeerbaar kostenpatroon
  • Beperking van risico’s
  • Deskundige helpdesk
  • Minder administratieve werkzaamheden
  • Goed werkgeverschap en zekerheid voor werknemers
  • Direct en op één plek alle kosten inzichtelijk
  • Juiste toepassing wet- en regelgeving
  • Aanvullende HR-diensten (indien gewenst) tot uw beschikking
Is payroll interessant voor uw organisatie?

In het algemeen kan payrolling interessant zijn voor iedere onderneming en organisatie met personeel. Dit is vanwege de ultieme vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap, optimale binding met de opdrachtgever en de financiële voordelen die het met zich mee kan brengen. Het maakt hierbij niet uit of het een kortlopend of een langlopend contract betreft.