Flexportal
uw online HR-portaal

Bij PRO HRM bieden we al onze opdrachtgevers het online HR-portaal ‘Flexportal’. Flexportal biedt u en uw medewerkers overzicht en inzicht in uren, rapportages, salarisstroken en andere relevante documenten.

Alles online geregeld

Uw medewerkers en uzelf zullen met Flexportal optimaal gemak ervaren. Via dit portaal worden uw medewerkers digitaal ingeschreven en worden vervolgens de gewerkte uren eenvoudig ingevoerd en geaccordeerd. Mist het systeem nog informatie? Het systeem voorziet u dan van automatische herinneringen. Hiernaast biedt Flexportal managementinformatie die continu tot uw beschikking staat. Voor medewerkers biedt het systeem eveneens een duidelijk overzicht van de ingevulde uren, loonstroken en jaaropgaven.

App

De app van Flexportal is in de App Store of Google Play Store te vinden via ‘e-UUR’. In deze app kunnen opdrachtgevers uren invullen, controleren en goedkeuren. Hiernaast biedt de app u overzicht in het hele digitale dossier. Voor medewerkers is het mogelijk om in de app de gewerkte uren, onkosten en reserveringen bij te houden.

Recruitmenttool

Ons HR-portaal biedt tevens (als aanvullende dienst) mogelijkheden voor de automatisering van uw wervings- en selectieproces. Zo beschikt Flexportal over een recruitmenttool waarin vacatures geplaatst kunnen worden en kandidaten kunnen solliciteren.

Koppeling met uw systeem

PRO HRM biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van een API-koppeling. Deze integreert met uw (software)systemen en kan gekoppeld worden aan Flexportal.

Voordelen

  • Optimaal gemak

  • Volledig overzicht in rapportages, urenbriefjes en documenten

  • Automatische herinneringen

  • Online tool voor recruitment

  • API-koppeling mogelijk