Zzp’er bemiddelen via PRO HRM

Zekerheid voor de zzp’er, opdrachtgever en intermediair

Ben je ook de bemiddelaar tussen zzp’ers en opdrachtgevers? Wij nemen in dit proces de juridische, financiële en administratieve werkzaamheden van jou over. Je bemiddelt dan de zzp’er aan jouw opdrachtgever, behoudt je omzet en wij zorgen ervoor dat achter de schermen alles goed geregeld wordt. Dit biedt zowel voordelen voor jou, de zzp’er als voor jouw opdrachtgever.

Samenwerking
  • PRO HRM stelt de overeenkomsten op
    In opdracht van jou gaan wij aan de slag met een opdrachtovereenkomst voor de zzp’er en een bemiddelovereenkomst voor jouw opdrachtgever. Dit betekent dat de zzp’er geen overeenkomst rechtstreeks met de opdrachtgever aangaat.
  • PRO HRM draagt zorg voor de facturatie
    Aan de hand van de urenregistratie via het online HR-portaal, stellen wij de factuur voor jouw opdrachtgever op. Elke vier weken wordt er door ons ook voor jou een margefactuur opgesteld.
  • PRO HRM is altijd beschikbaar als jouw kennispartner
    Heb je tussendoor vragen over de overeenkomsten, wet- en regelgeving of de facturatie? Of wens je advies over een bepaalde situatie? Je krijgt bij ons jouw eigen contactpersonen toegewezen die altijd voor jou klaarstaat en je kan voorzien van het best passende advies.
Backoffice uitbesteden

De zzp-bemiddeling is een onderdeel van onze backofficedienstverlening. PRO HRM is de specialist in het ondersteunen van intermediairs en het voeren van de backoffice. Met onze backofficedienstverlening verzorgen wij alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Hiernaast delen wij graag onze kennis en is ons doel jouw organisatie in staat te stellen om nog sneller en kwalitatiever te kunnen groeien.