Terug naar overzicht

PRO HRM kiest voor focus

PRO HRM staat tot op heden bekend als HRM-kennispartner voor werkgevers en intermediairs. Hierbij biedt PRO HRM diverse HRM-diensten aan, zoals payrolling, uitzenden en de backofficedienstverlening. PRO HRM kiest nu bewust voor focus op intermediairs. “Focus, zodat we hetgeen waar we goed in zijn, nóg beter kunnen doen. Op deze manier willen we de toegevoegde waarde voor onze klanten maximaliseren”, aldus Roel Dolkemade (algemeen directeur bij PRO HRM).

Partner voor intermediairs

“We hebben geconstateerd dat onze kernkwaliteit ligt bij het ontzorgen van intermediairs, zoals uitzend- en detacheringsbureaus. Vanaf heden ligt daarom onze volledige focus op de backofficedienstverlening. En daarmee het zijn van dé backoffice- en kennispartner voor intermediairs. We helpen onze klanten sneller en kwalitatiever te groeien. We zijn oprecht geïnteresseerd en hebben een duidelijk beeld van hun werkwijze, doelstellingen en behoeften. Door onze branche- en marktkennis, geïntegreerde processen en inrichting van systemen kunnen onze klanten hun backoffice met een gerust hart uitbesteden. En zijn we zo van toegevoegde waarde voor de core business van intermediairs: het realiseren van de match”, aldus Dolkemade.

Ontwikkelen en verbeteren

“Binnen onze huidige samenwerking met onze intermediairs merken we nu al de voordelen van onze keuze voor focus. Onze roadmap om het beste uit onszelf en onze dienstverlening te halen, is klaar en volop in uitvoer! Zo introduceren we op korte termijn een geweldige combinatie van CRM- en recruitmentsystemen voor onze klanten, welke volledig geïntegreerd zijn met onze systemen. De samenwerking verloopt dan zo efficiënt mogelijk en dubbele gegevens invoeren zijn hierdoor volledig verledentijd.  En dit is slechts een greep uit de ontwikkelingen”, sluit Dolkemade af.

Ben je benieuwd hoe PRO HRM jouw uitzendorganisatie kan laten groeien? Neem dan contact op met onze adviseurs via 088-2013881 of . Zij adviseren je graag vrijblijvend over het uitbesteden van jouw backoffice. Of bekijk en download onze whitepapers.