Downloads

Hier vindt u actuele en interessante whitepapers en factsheets. Stuk voor stuk gratis te downloaden.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op

Als kennispartner zijn we bij PRO HRM altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Deze kennis delen wij graag met u. De whitepapers zijn te downloaden via de bijbehorende link.

Voor werkgevers

Hoe geeft uw organisatie strategisch vorm aan een flexibele schil?
Om als organisatie succesvol te zijn en blijven in een steeds veranderende afzetmarkt, moeten personeelsbestanden op- en afgeschakeld kunnen worden en wendbaar zijn.  Hoe zet u flexibele arbeid in als strategisch instrument om de continuïteit in het personeelsbestand te waarborgen?

HR outsourcen: waarom & hoe?
Steeds meer organisaties overwegen hun HR-activiteiten, waaronder het juridisch werkgeverschap van hun flexibele schil, te outsourcen aan een externe HR-dienstverlener. Waar moet u op letten bij het aangaan van een outsourcingsrelatie?

Overweegt u een kennismigrant in dienst te nemen?
Steeds meer organisaties overwegen een kennismigrant in dienst te nemen.Wat  dient u te regelen wanneer u kennismigranten in
dienst wilt nemen? En welke verantwoordelijkheden kan PRO HRM van u overnemen?

Voor intermediairs

Whitepaper: Hoe komt uw uitzendorganisatie sterker uit de coronacrisis?
De gevolgen van de coronacrisis zijn duidelijk merkbaar voor de economie en de arbeidsmarkt. Dat merkt ook de uitzendbranche. De vraag loopt terug. Veel uitzendondernemers en intermediairs verkeren in onzekerheid. Een verandering in de markt vraagt om een kritische kijk op de strategie, zo ook als het gaat om de klantbenadering. Met onze whitepaper gaat u aan de slag met 12 praktische tips en handvatten om door de juiste klantbenadering sterker uit de coronacrisis te komen.

Backoffice uitbesteden in de huidige flexmarkt?
Wat past het beste binnen uw organisatiestrategie: backoffice in eigen beheer of de keuze om een samenwerking aan te gaan met een HR-specialist?

 

Kennispartner in HR
en flexibele arbeid

Wilt u gebruikmaken van onze flexservices voor intermediairs of onze uitzend- of payrolldienstverlening?