Downloads

Hier vind je actuele en interessante whitepapers en factsheets. Stuk voor stuk gratis te downloaden.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op

Als kennispartner zijn we bij PRO HRM altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Deze kennis delen wij graag met je. De whitepapers zijn te downloaden via de bijbehorende link.

Voor intermediairs

Whitepaper: Een eigen uitzendbureau starten in 2021?
De flexbranche laat in 2021 een krachtig herstel zien. Hét juiste moment om een eigen uitzendbureau te starten. Met welke verplichtingen en risico’s moet je rekening houden?

Factsheet: Overweeg je een kennismigrant in dienst te nemen?
Steeds meer organisaties overwegen een kennismigrant in dienst te nemen. Wat dien je te regelen wanneer je kennismigranten in dienst wilt nemen of uit wilt uitzenden? En welke verantwoordelijkheden kan PRO HRM van jou overnemen?

Whitepaper: Hoe komt jouw uitzendorganisatie sterker uit de coronacrisis?
De gevolgen van de coronacrisis zijn duidelijk merkbaar voor de economie en de arbeidsmarkt. Een verandering in de markt vraagt om een kritische kijk op de strategie, zo ook als het gaat om de klantbenadering. Met onze whitepaper ga je aan de slag met 12 praktische tips en handvatten om door de juiste klantbenadering sterker uit de coronacrisis te komen.

Whitepaper: Backoffice uitbesteden in de huidige flexmarkt?
Wat past het beste binnen uw organisatiestrategie: backoffice in eigen beheer of de keuze om een samenwerking aan te gaan met een backofficespecialist?