Meer weten over backoffice dienstverlening?

Vraag informatie aan

Met onze backoffice dienstverlening (flexservices), nemen wij de urenregistratie, het verloningsproces, de facturatie, het debiteurenbeheer en de administratie en begeleiding rondom ziekte bij uitzendbureaus en andere intermediairs uit handen. Onze klanten kunnen ook meeprofiteren van de beschikbare kennis binnen ons team en de reeds behaalde kwaliteitskeurmerken en certificeringen. Hoe ziet de werkwijze van PRO HRM eruit voor intermediairs? Onderstaand geven we globaal de te nemen stappen weer.

Stappen
  1. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek introduceren wij onze organisatie en onze backofficedienstverlening voor intermediairs.
  2. Wij stellen een samenwerkingsvoorstel op.
  3. Na akkoord richten wij jouw online portaal en jobboard in. Eén van onze adviseurs verzorgt een demo om de mogelijkheden van het portaal toe te lichten.
  4. Wij regelen alle benodigde formulieren en juridische documenten om direct aan de slag te kunnen.
  5. Indien gewenst staan wij jou en jouw medewerkers tijdens onze samenwerkingsrelatie bij middels maatwerktrainingen.
Advisering

PRO HRM doet er alles aan om haar opdrachtgevers te ontzorgen. Bij vragen of behoefte aan advies over bijvoorbeeld wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, verzuim of cao-toepassing, kun je terecht bij onze adviseurs. Je kunt hierbij rekenen op deskundig advies en korte reactietermijnen.

Backoffice uitbesteden
aan PRO HRM

Meer weten over onze backoffice dienstverlening?