Documenten voor medewerkers

Medewerker bij PRO HRM

PRO HRM salarisschema

In deze PDF vind je een overzicht van onze betalingsdata. Let erop dat er tussen sommige banken een dag vertraging op kan treden in het betalingsverkeer. Jouw loonstrook krijg je altijd voordat de betaling binnen is in jouw e-mail.

Begrippen loonstrook PRO HRM

Zodra je met de cursor van je muis op de cijfers van de loonstrook gaat staan die je hieronder aantreft, verschijnt de verklaring van het begrip. Op deze manier wordt de loonstrook helder aan je uitgelegd.

Let op: om de verklaring te kunnen zien, is het noodzakelijk dat je het PDF-bestand via Adobe Acrobat Reader opent!

PRO HRM verzuimreglement

Ook na afloop van jouw arbeidsovereenkomst blijft PRO HRM verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw ziekteperiode, de re-integratie activiteiten en de doorbetaling van het ziekengeld. Wij hebben daarvoor de organisatie Acture/UWV aangewezen om zorg te dragen voor de uitbetaling van het ziekengeld en de uitvoering van de re-integratieactiviteiten.

Zie onderstaand het verzuimreglement van Acture:

Cao voor Uitzendkrachten (ABU)

Onderstaand vind je de CAO voor Uitzendkrachten (ABU) die voor jou als medewerker van toepassing kan zijn. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de helpdesk via 040-2982389 of .

Cao geldend vanaf 30 december 2019:

Tussentijdse wijzigingen per 1 september 2019
Tot de nieuwe cao ingaat, staan in de lopende CAO voor Uitzendkrachten 2017 – 2019 tussentijdse wijzigingen per 1 september 2019. Deze wijzigingen zijn door de ABU verwerkt in het onderstaande document:

Cao geldend tot 30 december 2019: