Documenten voor medewerkers

Documenten voor medewerkers
PRO HRM salarisschema

In deze PDF vind je een overzicht van de dagen waarop wij je salaris betalen. Dit betaalschema delen we elk jaar met je. Let erop dat er tussen sommige banken 1 dag vertraging op kan treden in het betalingsverkeer. Je ziet je loonstrook in Flexportal, voordat je het salaris ontvangt.

Begrippen loonstrook PRO HRM

Om je loonstrook helder aan je uit te leggen kun je onderstaande documenten downloaden. Wanneer je met de muis op een cijfer gaat staan krijg je uitleg over dat begrip.

Let op: om de verklaring te kunnen zien, is het noodzakelijk dat je het PDF-bestand via Adobe Acrobat Reader opent!

Cao voor Uitzendkrachten (ABU)

Onderstaand vind je de CAO voor Uitzendkrachten (ABU) die voor jou als medewerker van toepassing kan zijn. Heb je hier vragen over neem dan contact op met de helpdesk via 088-2013880 of .

Vanaf 1 januari 2023 is er een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten.

Hier kun je de volledige cao doorlezen

Verzuimreglement Acture

Het verzuimreglement van PRO HRM is opgenomen in jouw personeelsgids. Deze kun je downloaden via onze website en vind je terug in Flexportal.

Na afloop van jouw arbeidsovereenkomst blijft PRO HRM verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw ziekteperiode, de re-integratie activiteiten en de doorbetaling van het ziekengeld. Wij hebben daarvoor de organisatie Acture en het UWV aangewezen om zorg te dragen voor de uitbetaling van het ziekengeld en de uitvoering van de re-integratieactiviteiten.

Zie onderstaand het verzuimreglement van Acture: