Documenten voor werkgevers

Vragen over onderstaande
documenten?

Neem contact met ons op
Wijzigen loonheffings-korting

Indien uw medewerker loonheffingkorting wilt wijzigen tijdens het dienstverband kunt u onderstaand formulier laten invullen en ons retour zenden. U kunt ons ook vragen een digitaal invulbaar document naar uw medewerker te sturen.

Download hier het wijzigingsfomulier loonbelasting.

Salarisschema

In onderstaande PDF vindt u een overzicht van de betalingsdata. Let erop dat er tussen sommige banken een dag vertraging op kan treden in het betalingsverkeer.

Salarisschema 2019

Verzuimreglement

Hopelijk hebben uw medewerkers het nooit nodig, maar in onderstaande documenten vindt u het verzuimreglement in Nederlands, Engels en Pools.

Ook na afloop van een arbeidsovereenkomst blijft PRO HRM verantwoordelijk voor de begeleiding van de ziekteperiode, de re-integratie activiteiten en de doorbetaling van het ziekengeld van de medewerkers. PRO HRM heeft daarvoor de organisatie Acture/UWV aangewezen om zorg te dragen voor de uitbetaling van het ziekengeld en de uitvoering van de re-integratieactiviteiten. Zie onderstaand het verzuimreglement van Acture:

Algemene voorwaarden
CAO voor Uitzendkrachten (ABU)

Onderstaand wordt de CAO voor Uitzendkrachten (ABU) weergegeven die voor medewerkers van toepassing kan zijn. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met onze adviseurs via 040-2982389 of .

Cao geldend vanaf 30 december 2019:

Tussentijdse wijzigingen per 1 september 2019
Tot de nieuwe cao ingaat, staan in de lopende CAO voor Uitzendkrachten 2017 – 2019 tussentijdse wijzigingen per 1 september 2019. Deze wijzigingen zijn door de ABU verwerkt in het onderstaande document:

Cao geldend tot 30 december 2019: 

Blog