Terug naar overzicht

Terugblik: PRO Actualiteitenseminar 2018

Donderdag 4 oktober 2018 heeft het PRO Actualiteitenseminar plaatsgevonden. Samen met twee gastprekers werden onze opdrachtgevers van PRO Backoffice Services meegenomen langs diverse ontwikkelingen, trends, analyses en oplossingen in de flexbranche.

Sprekers

Na een warm ontvangst en welkomstwoord van algemeen directeur Roel Dolkemade, begon het PRO Actualiteitenseminar met twee gastsprekers. De eerste gastspreker, Wim Davidse van Dzjeng, sprak over trends en ontwikkelingen in de flexbranche. Door middel van diverse onderzoeksresultaten en marktcijfers werd er inzicht gegeven in de krapte op de arbeidsmarkt en de daarbij nieuwe kijk op flexwerk en arbeidsbemiddeling. Hij heeft ons aangezet tot nadenken”, zoals een van de aanwezige in de evaluatie kenbaar maakten. De tweede gastspreker was Huub van Strien van Litop. Hij sprak over de krapte op de arbeidsmarkt en het belang van praktijkgerichte opleidingstrajecten voor kandidaten. Roel Dolkemade en Sanne van Houtert van PRO sloten af met een presentatie over de ontwikkelingen en veranderingen in de dienstverlening van PRO. Hierbij werden onder andere de medewerkersvoordelen, PRO Academy en ontwikkelingen in de backofficeprocessen uitgelicht.

Diner en netwerkborrel

De middag werd afgesloten met een walking dinner, waarbij er heerlijke gerechten werden geserveerd. Er kon met branchegenoten ervaringen worden uitgewisseld en het team van PRO Backoffices Services was in grote getalen aanwezig. “Het eten was lekker en ik heb erg gezellige en interessante mensen ontmoet”, wordt benadrukt in de evaluatie. 

Wij danken de aanwezigen voor deze geslaagde editie! Allen gaven in de evaluatie aan zich de volgende keer weer aan te melden. Uiteraard nemen we ook enkele verbeterpunten mee. Wij kijken uit naar de volgende editie van het PRO Actualiteitenseminar!