Terug naar overzicht

Terugblik: Kennis- & Lunchsessie

PRO kijkt terug op twee geslaagde kennis- & lunchsessies! Op 2 oktober organiseerde PRO haar eerste kennis- & lunchsessies voor werkgevers, en op 8 oktober volgde de editie voor intermediairs. Samen met interessante gastsprekers werden de genodigden meegenomen in diverse ontwikkelingen vanuit ons en de branche. We geven graag een terugblik.

Kennissessie

Na een warme ontvangst opende algemeen directeur Roel Dolkemade de kennis- & lunchsessie in onze nieuwe kennisruimte. “Wat een mooie locatie om een event zoals dit te organiseren”, gaf een van de aanwezige in de evaluatie aan.

Gastsprekers
Voor beide kennis- & lunchsessies had PRO een gastspreker uitgenodigd met passende kennis over de huidige arbeidsmarkt.

  • Op 2 oktober opende Sander van Riel, advocaat arbeidsrecht bij VRF Advocaten, de eerste kennis- & lunchsessie voor werkgevers. Van Riel is gespecialiseerd in de wereld van flexibele arbeid en zoomde in op de actuele arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), was hierbij een belangrijk onderdeel. De betrokkenheid en interactie, zorgden voor interessante vragen van verschillende aanwezigen.
  • Op 8 oktober bracht Geert-Jan Waasdorp, oprichter Intelligence Group en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, goed de huidige arbeidsmarkt in kaart voor intermediairs. Hij vertelde over doelgroepgerichte werving, employability tot en met internationale recruitmentvraagstukken. “Duidelijk en boeiend gesproken. Er zijn goede tips gegeven, waar nuttige informatie uit gehaald kan worden. Je bent weer even wakker geschut dat je nóg meer uit je werk kan halen”, wordt benadrukt in de evaluatie.

Dienstverlening
Roel Dolkemade sprak beide kennis- & lunchsessies over diverse interessante ontwikkelingen in de branche, met uiteraard een duidelijke koppeling naar onze dienstverlening. Hierbij werden de ontwikkelingen omtrent de WAB besproken, wat opdrachtgevers daarbij van PRO kunnen verwachten en hoe onze dienstverlening er in 2020 uit gaat zien. Roel Dolkemade sprak onder andere over PRO Academy, het verzuimsysteem, de mogelijkheden van ons online portaal Flexportal op het gebied van allocatie. “Fijn om nog wat extra informatie over de WAB te vernemen”, zoals een van de aanwezigen aangaf.

Wil je onze presentatie ook graag ontvangen en/of wilt u meer informatie over de ontwikkelingen omtrent de WAB en onze dienstverlening? Dan kun je contact opnemen met PRO HRM via .

Lunchsessie

Na de kennisintensieve ochtend konden de aanwezigen kennis met elkaar maken en diverse ervaringen worden uitgewisseld. Hiernaast was het tijd voor een heerlijke lunch. Ook het team van PRO was aanwezig. “Leuk om gezichten bij de namen te hebben en fijn dat het team van PRO naderhand ook bij de lunchsessie waren”, zoals een van de aanwezige aangaf.

Wij bedanken de aanwezigen voor twee geslaagde edities van de kennis- & lunchsessie! De aanwezigen gaven in de evaluaties allen aan zich de volgende keer weer aan te melden.