Terug naar overzicht

Speciale kortingen en
voordelen</span voor medewerkers!

PRO viert dit jaar haar 10-jarig jubileum en dat is reden voor een feestje! Aangezien bij een feestje ook cadeaus horen, is het team van PRO de afgelopen periode druk bezig geweest om voor medewerkers een aantal bijzondere regelingen en voordelen samen te stellen.

Goed werkgeverschap

PRO neemt haar rol als werkgever bijzonder serieus. “Goed werkgeverschap eindigt wat ons betreft niet bij een juiste en tijdige salarisuitbetaling, een goede helpdesk en correct contractbeheer. Nee, daar begint het wat ons betreft pas!” zo vertelt Roel Dolkemade, algemeen directeur bij PRO Payroll. Hij licht toe dat PRO een stap verder wil zetten door actief bij te dragen aan onder andere de ontwikkeling en actieve leefstijl van medewerkers.

Kennis, vitaliteit en ontspanning

Aan de hand van drie pijlers heeft PRO de speciale regelingen, kortingen en voordelen voor medewerkers ingedeeld:

Kennis

 • Onze eigen PRO Academy
  PRO biedt medewerkers een eigen portal waar gratis online trainingen te volgen zijn of diverse klassikale opleidingen, trainingen en cursussen met interessante kortingen.

Vitaliteit

 • Collectieve zorgverzekering VGZ
  Met aantrekkelijke kortingen profiteren medewerkers (en gezin) van de collectieve zorgverzekering bij VGZ.
 • Goede verzuimbegeleiding
  Bij zowel kortdurend als langdurig verzuim, zorgt PRO voor een juiste en passende begeleiding.

Ontspanning

 • PRO Personeelsvoordeelwinkel
  Om een juiste balans te creëren tussen werk en privé, heeft PRO de ‘PRO Personeelswinkel’ samengesteld. Hierbij profiteren werknemers van PRO van kortingen op diverse producten en diensten.
Coördinator voordelen

Anouk Dings, adviseur frontoffice van PRO, is ‘coördinator voordelen’. “Hier ben ik natuurlijk hartstikke blij mee, want wat is er nu leuker dan mensen blij maken met korting? Door deze nieuwe rol zal ik ook steeds meer contact hebben met medewerkers”, aldus Anouk. “Zodra medewerkers of opdrachtgevers dus vragen hebben rondom de kortingen en voordelen of de kortingscodes willen ontvangen, kunnen zij vanaf nu dus contact met mij opnemen.” Contact opnemen met Anouk kan via of 088-2013880.