Terug naar overzicht

PRO Payroll gaat verder
onder de naam PRO HRM

Inmiddels staan wij al meer dan tien jaar – met plezier – dagelijks klaar om onze opdrachtgevers te adviseren, contracten op te maken en salarissen tijdig en correct uit te betalen. De afgelopen tien jaar zijn we gegroeid; qua mensen, kennis en ook wat betreft onze dienstverlening. Deze groei, ontwikkeling en optimalisatie van de dienstverlening hebben bij ons geleid tot een verfrissing en vernieuwing van onder andere onze merknaam en website. We gaan vanaf nu verder onder de naam die beter bij ons past: PRO HRM.

Breed palet aan HR-diensten

Naast de vernieuwing van onze naam en website, zijn ook onze diensten aangevuld en verder ontwikkeld. PRO HRM biedt een breed palet aan HR-diensten voor intermediairs en werkgevers. Denk hierbij aan flexservices (onze backofficedienstverlening), payroll, flexibele inhuur en diverse aanvullende HR-diensten

 • Flexservices voor intermediairs
  PRO HRM ontzorgt intermediairs op het gebied van administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden. Samen met onze opdrachtgevers dragen we gezamenlijk zorg voor de werving en selectie van medewerkers.
 • Payroll
  Bij een payrollsamenwerking met PRO HRM besteden werkgevers het juridisch werkgeverschap uit aan ons. Dit houdt in dat wij naast goed werkgeverschap, zorgen voor onder andere de uitbetaling van salaris, opmaak van contracten, begeleiding bij ziekte en de juiste toepassing van wet- en regelgeving.
 • Flexibele inhuur
  In nauwe afstemming met opdrachtgevers vinden wij de juiste medewerker op vacatures. PRO HRM zorgt voor facetten zoals het maken van de juiste match, duidelijk contract, correcte verloning en afstemming tijdens het werk.
 • Aanvullende HR-diensten
  PRO HRM biedt opdrachtgevers ondersteuning en advies over de juiste inrichting van werkprocessen én heldere arbeidsmarktcommunicatie. Dit doen we door middel van verschillende HR-diensten, namelijk: de online werving- en selectietool, verzuimpreventie, flexscan en ondersteuning bij HR-processen.
Kennispartner in HR en flexibele arbeid

PRO HRM blijft de betrouwbare en deskundige partner die op een correcte en efficiënte wijze invulling geeft aan de behoefte omtrent de inzet van (flexibele) arbeid en HR-gerelateerde vraagstukken. Medewerkers zijn te allen tijde gegarandeerd van goed werkgeverschap, duidelijkheid en betrouwbaarheid inzake verloning en arbeidsvoorwaarden.

Indien u vragen of behoefte aan toelichting heeft, neem dan gerust contact op via +31(0) 88 201 3880. Onze adviseurs staan u graag te woord.