Terug naar overzicht

PRO neemt FD Gazelle Award
in ontvangst

Namens het hele team van PRO Payroll hebben Roel Dolkemade en Sanne van Houtert gisteren trots de FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen! In de categorie groot (regio Zuid-Nederland) eindigde PRO Payroll in de top 10, hiermee horen ze bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Groei

“Sinds 2008 ondersteunen en ontzorgen we met het team een groot aantal werkgevers en intermediairs op HR-gebied. Hierin zijn we gegroeid; qua mensen, qua kennis en ook wat betreft onze dienstverlening”, licht Roel Dolkemade (directeur) trots toe. De FD Gazelle Award bevestigt dat PRO de laatste jaren in ieder geval hard is gegroeid op het gebied van omzetgroei, winstgevendheid en de groei van het personeel. “Een mooie beloning voor het harde en goede werk dat de afgelopen jaren door het team is verricht!”, aldus Dolkemade.  De groei, ontwikkeling en optimalisatie van de dienstverlening zullen op zeer korte termijn bij PRO leiden tot een verfrissing/vernieuwing van onder andere de merknaam en de website. Meer informatie hierover volgt!

 

Sinds het winnen van de award in 2019 heeft PRO Payroll zijn naam verandert in PRO HRM. De backofficespecialist voor intermediairs. Wil jij net zo hard groeien als wij? Neem contact met ons op via of bel met 088-2013 880