Terug naar overzicht

PRO HRM sterke groeier in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2020 is bekendgemaakt! Hier staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op vermeld op basis van de gemaakte omzet in 2019. Naast onze plek op de ranglijst staat PRO HRM op de 17e plek van procentuele groeiers. “We zijn trots en blijven ons met behoud van kwaliteit en een persoonsgerichte aanpak ontwikkelen”, aldus algemeen directeur van PRO HRM, Roel Dolkemade.

Vernieuwing, optimalisatie en ontwikkeling

Voor de flexbranche was 2019 een bewogen jaar. De invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) bracht vele maatregelen met zich mee. “Door als kennisintensieve HR-partner de ontwikkelingen op de voet te volgen, hebben we bij de uitwerking van deze maatregelen naar vervolgacties gezocht die naadloos aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers”, aldus Dolkemade. Voor PRO HRM was 2019 ook het jaar van ontwikkeling en optimalisatie. Naast de vernieuwing van onze naam en website, zijn ook onze diensten aangevuld en verder ontwikkeld. Dolkemade: “Uiteraard staan wij daarbij altijd voor een gecontroleerde groei, met oog voor zowel opdrachtgever als medewerker.”

Belang van flexibele arbeid

Met onze nieuwe naam PRO HRM en de uitbreiding van onze dienstverlening zijn we 2020 energiek begonnen, maar de huidige periode leidt tot veel onzekerheid. De uitbraak van het coronavirus en de effecten van alle maatregelen heeft veel ondernemers geraakt. Dolkemade: “We merken dat een arbeidsmarkt in crisistijd vraagt om flexibiliteit en daadkracht. Continu zijn we met het team op zoek naar oplossingen en bekijken we hoe we opdrachtgevers en onze medewerkers het beste kunnen helpen in deze periode. De versoepelende maatregelen doen ons goed en bieden ook voor 2020 weer mogelijkheden en perspectief.”