Terug naar overzicht

Goed werkgeverschap bij PRO:
hoe ziet dat eruit?

In de huidige arbeidsmarkt worden er andere eisen gesteld aan het werkgeverschap. Het zijn van een ‘goede werkgever’ wordt steeds belangrijker. Goed werkgeverschap is voor elke organisatie anders in te vullen. Bij PRO zijn kennis, vitaliteit en ontspanning belangrijke pijlers in het werkgeverschap.

Waarom is het investeren in goed werkgeverschap van belang?

Goed werkgeverschap heeft alles te maken met het vermogen om medewerkers aan de organisatie te binden en ze tevreden te houden. Het investeren in medewerkers is in de huidige arbeidsmarkt van groot belang. De krapte op de arbeidsmarkt heeft een nieuw hoogtepunt bereikt en medewerkers stellen daardoor hogere eisen aan werkgevers. Een tevreden medewerker bevordert daarbij de kwaliteit van de dienstverlening binnen de organisatie. Zij hebben een hogere arbeidsproductiviteit, lager ziekteverzuim en er is minder verloop. Zo kunnen talentvolle medewerkers worden behouden en hoge kosten van uitstroom worden voorkomen.

Op welke manier zorgt PRO voor goed werkgeverschap?

De kans voor medewerkers om zich te ontplooien en te ontwikkelen wordt in de huidige arbeidsmarkt als een belangrijk speerpunt ervaren. Roel Dolkemade, algemeen directeur bij PRO geeft aan: “PRO neemt haar rol als werkgever bijzonder serieus. In dit kader vinden we het belangrijk dat een medewerker naast een drukke baan ook voldoende afleiding heeft, voldoende uitdaging houdt en gezond blijft. Dat zijn volgens onderzoeken dan ook de pijlers voor een gelukkig leven.” Om dit te stimuleren biedt PRO haar medewerkers diverse voordelen aan:

  • Een eigen opleidingsportaal, PRO Academy
  • Voordelig sporten bij (partner)locaties van Fitland
  • Collectieve zorgverzekering bij VGZ
  • Voordelig shoppen en dagjes uit via de PRO Personeelsvoordeelwinkel
  • Goede begeleiding bij verzuim
  • Een deskundige helpdesk
Meer weten?

Vragen over de medewerkersvoordelen kunnen worden gesteld aan onze adviseur frontoffice (en coördinator voordelen) Anouk Dings via of 088-2013880.