Terug naar overzicht

Flexportal: het nieuwe urenportaal

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de opvolger van ons huidige urenportaal. Met trots kondigen wij het nieuwe urenportaal aan: Flexportal. Bij ontwikkeling van het nieuwe systeem zijn onze praktijkervaringen en feedback van onze opdrachtgevers en medewerkers meegenomen. Hierdoor voorziet Flexportal aan vele wensen. Zo kunnen onze opdrachtgevers met dit systeem zelf medewerkers digitaal aanmelden, hebben zij een goed overzicht in alle rapportages en is Flexportal nu ook via een app beschikbaar voor zowel de opdrachtgever als de medewerker.

Nieuw voor werkgevers
 1. Digitaal aanmelden
  Payrollmedewerkers kunt u nu online registreren in Flexportal. Na de registratie wordt alle administratie door ons geregeld.
 2. Uren invullen
  Via de app of website kunnen gewerkte uren worden doorgegeven, aangepast en goed- of afgekeurd worden.
 3. Overzicht behouden
  Flexportal biedt u overzicht. Alle gegevens en documenten worden op één plek en online verzameld, en kunt u daarom ook altijd makkelijk terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan urenbriefjes, inschrijvingen, documenten en rapportages.
Nieuw voor werknemers
 1. Via de app beschikbaar
  Flexportal is makkelijk en altijd toegankelijk, zowel via de website als via een app.
 2. Meer overzicht
  Flexportal biedt meer overzicht voor werknemer en werkgever. In Flexportal vindt de medewerker al zijn of haar loonstroken, jaaropgaven en andere relevante documenten.
 3. Betere ondersteuning
  Flexportal biedt de medewerker een goede ondersteuning. Zo voorziet Flexportal van duidelijke handleidingen, een helpknop en geeft het systeem meldingen wanneer er een actie van de betreffende medewerker verwacht wordt.
Nieuw voor intermediairs
 1. Flexportal volledig ingericht in uw huisstijl
  Uw Flexportal richten we volledig in, in uw huisstijl, met uw logo en met uw kleuren. Op deze manier zal de portal goed herkenbaar zijn voor uw opdrachtgevers.
 2. Betere rapportages en overzichten
  Flexportal  biedt een prettig en volledig overzicht over onder andere rapportages, urenbriefjes en relevante documenten.
 3. Alles online geregeld

Zowel u, uw opdrachtgevers als de medewerkers zullen met Flexportal optimaal gemak ervaren. Alle administratie – vanaf inschrijving tot en met uitbetaling – vinden online in hetzelfde systeem plaats, wat zorgt voor overzicht, maar ook voor gemak. Flexportal is te gebruiken via zowel de computer, tablet als smartphone.

Een volledig overzicht van alle wijzigingen in functionaliteiten, en de planning omtrent de overgang naar Flexportal, wordt binnenkort naar alle gebruikers gecommuniceerd.