Terug naar overzicht

Nieuwe directeur voor PRO HRM

Edwin Prijden nieuwe commercieel directeur PRO HRM

Edwin Prijden is de nieuwe commercieel directeur van PRO HRM. Hij neemt samen met oprichter Nanco van Arkel, de commerciële leiding van PRO HRM op zich. Edwin en Nanco volgen Roel Dolkemade op die de afgelopen jaren de directierol bij PRO HRM heeft vervuld.

 

Nanco van Arkel (links) en Edwin Prijden (rechts) PRO HRM

Nanco van Arkel (links) en Edwin Prijden (rechts) PRO HRM

Edwin heeft een lange staat van dienst in de flexbranche en is onder andere directielid geweest van Please Payroll, HeadFirst en Direct Payrolling. Deze enorme hoeveelheid aan ervaring maakt Edwin een fantastische nieuwe aanwinst voor de organisatie. Nanco van Arkel: “Ik ken Edwin al sinds de start van PRO HRM in 2008. Toen was hij zelf nog directeur bij Please Payroll. Als toenmalige concullega is het fijn om nu samen te kunnen werken. De afgelopen jaren is PRO HRM in zeer goede handen geweest bij Roel Dolkemade. Nu is het aan Edwin, mij en de rest van het team deze koers voor te zetten. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Edwin Prijden: “Na mijn studie ben ik in 1998 de wereld van HR-dienstverlening ingerold en hier nooit meer uitgegaan. In verschillende rollen heb ik veel ervaring op mogen doen die ik nu graag bij PRO HRM ga inzetten. Toen het aanbod kwam om de rol van commercieel directeur op me te nemen, hoefde ik niet lang te twijfelen. Er staat bij PRO HRM een geweldig team van enthousiaste professionals. Samen mogen we nu al een hoop fantastische intermediairs ondersteunen. Daarnaast liggen er nog enorm veel kansen op deze interessante markt.  Ik zit boordevol ideeën om met deze groep mooie stappen te gaan zetten.”

Wil je meer informatie over Edwin of heb je andere vragen? Neem contact met ons op.