Terug naar overzicht

Collectief voordeelvoor medewerkers
bij zorgverzekeraar VGZ

Aan het einde van elk kalenderjaar is het weer mogelijk om over te stappen van zorgverzekering. Er kan worden gewisseld van zorgpolis bij de huidige zorgverzekeraar of er kan worden gewisseld naar een andere zorgverzekeraar. PRO heeft vanuit de ABU een collectieve regelgeving met zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor profiteert de medewerker (en gezin) van een aantrekkelijk collectief voordeel.

Goed werkgeverschap

“PRO staat voor goed werkgeverschap. Dat eindigt wat ons betreft niet bij een tijdige uitbetaling van het salaris van onze medewerkers. Investeren in zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen onze dienstverlening. We bieden daarom diverse medewerkersvoordelen aan”, vertelt Anouk Dings, adviseur frontoffice bij PRO Payroll en coördinator medewerkersvoordelen. “Onder deze voordelen valt onder andere de collectieve zorgverzekering van VGZ, maar ook de kortingen bij Fitland, NTI en de aanbiedingen op producten in onze PRO Personeelsvoordeelwinkel. “Hiernaast zijn we nu druk bezig met de ontwikkeling van een eigen opleidingsportaal, de PRO Academy.”

Profiteren van korting

Wil jij als medewerker ook profiteren van de voordelen van onze collectieve zorgverzekering van VGZ? Meld je dan uiterlijk 31 december 2018 aan op www.vgz.nl/abu. VGZ zegt dan je huidige verzekering automatisch voor je op. Indien je al klant bent bij VGZ kan je polis aan worden gepast aan het collectieve voordeel. Log hiervoor in op Mijn VGZ met je DigiD. Wijzig vervolgens je contracttype in ‘Collectieve zorgverzekering’ en vul het collectiviteitsnummer in.

Het collectiviteitsnummer is op te bij Anouk Dings via  of 088 201 38 80.