Terug naar overzicht

Ben jij al bekend met onze medewerkers­voordelen?

In de huidige arbeidsmarkt zijn persoonlijke ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden, voldoening en uitdaging belangrijke factoren voor goed werkgeverschap. Ook bij PRO HRM zetten we voor medewerkers graag een extra stap en zijn we actief bezig om bijzondere regelingen en voordelen samen te stellen.

Nieuwe kijk op werkgeverschap

PRO HRM neemt haar rol als werkgever bijzonder serieus. In dit kader vinden we het belangrijk dat een medewerker naast een drukke baan ook voldoende afleiding heeft, voldoende uitdaging houdt en gezond blijft.

“We zorgen als werkgever onder andere voor nauwkeurige en stipte uitbetaling van het salaris, een goede pensioenregeling en een deskundige helpdesk. Ons urenportaal Flexportal maakt het daarnaast gemakkelijk voor medewerkers om online uren in te vullen, rapportages te bekijken en relevante documenten in te zien. Daar eindigt goed werkgeverschap echter wat ons betreft niet bij. We zetten graag een stap verder door actief bij te dragen aan de ontwikkeling en actieve leefstijl van medewerkers. Dit uit zich in de pijlers: vitaliteit en ontspanning”, vertelt Marleen van Wettum, manager frontoffice bij PRO HRM.

Vitaliteit
 • Platform met gratis online trainingen ter bevordering van jouw mentale welzijn
  Evie biedt als platform online trainingen waarbij medewerkers (anoniem) zelf aan de slag kunnen met lichte mentale klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slecht slapen, het moeilijk vinden om grenzen aan te geven, gezonder te leven of te ontspannen.
 • Collectieve zorgverzekering bij VGZ
  Met aantrekkelijke kortingen profiteren medewerkers (en hun gezin) van de aanvullende collectieve zorgverzekering bij VGZ.
 • Goede verzuimbegeleiding
  De verzuimbegeleiding die we bieden is maatwerk en aangepast op zowel kortdurend als langdurend verzuim. De medewerker en onze klant in kwestie staan hier te allen tijde centraal.
Ontspanning
 • PRO Personeelsvoordeelwinkel
  Om een juiste balans te creëren tussen werk en privé, hebben we de ‘PRO Personeelsvoordeelwinkel’ samengesteld. Hierbij profiteren medewerkers van kortingen op diverse producten en diensten.

Marleen: “Wij blijven onze dienstverlening aanpassen en verbeteren met het oog op zowel de medewerker als de werkgever. De hierboven genoemde medewerkersvoordelen zijn hier zeker een voorbeeld van.

Wil je meer informatie ontvangen over de medewerkersvoordelen. Marleen is te bereiken via  of 088-2013880.