Terug naar overzicht

BackOfficer en PRO HRM
bundelen de krachten!

Samenwerking PRO HRM en BackOfficer

PRO HRM en BackOfficer slaan de handen ineen en gaan samen verder. De afgelopen jaren hebben zowel PRO HRM als BackOfficer met een bevlogen team van medewerkers hard gewerkt aan een sterk merk, een succesvolle propositie en een mooi klantenbestand.

Tegelijkertijd vraagt onze competitieve markt om doorontwikkeling van systemen, omzetvolume en bundeling van kennis om deze aantrekkelijke propositie te blijven bieden. Daarom hebben we besloten om onze krachten als branchegenoten te bundelen. Op deze manier zijn we klaar voor de toekomst, kunnen we onze partners beter bedienen en medewerkers meer groeimogelijkheden bieden.

Beide ambitieuze, Brabantse branchegenoten geloven in platformoptimalisatie en menselijk contact. Oftewel, in het beste aanbod van gedreven medewerkers en gekoppelde systemen waarmee intermediairs optimaal worden ondersteund. Daarnaast zien wij bij BackOfficer en PRO HRM overeenkomsten in het DNA en de kernwaarden zoals: plezier, transparantie, resultaatgerichtheid, gedrevenheid, ondernemerschap en denken in oplossingen.

Nanco van Arkel: “Als oprichter ben ik erg trots op wat we de afgelopen 15 jaar met PRO HRM hebben neergezet. Ik heb vertrouwen dat we in BackOfficer een juiste partner hebben gevonden om de groeiambities verder waar te maken.”

Vanaf vandaag werken BackOfficer en PRO HRM als zusterbedrijven naast elkaar. We bundelen onze krachten, leren van elkaar, delen onze expertise en helpen elkaar waar nodig. Als klant van PRO HRM verandert er voorlopig niks. Je blijft communiceren met PRO HRM en met dezelfde contactpersonen vanuit het kantoor in Eindhoven. We gebruiken het komende jaar om dichter naar elkaar toe te groeien en de voordelen van de samenwerking verder te ontwikkelen. En die voordelen ga jij als klant natuurlijk merken!

We zijn ontzettend blij met deze mooie stap en zien uit naar een mooie toekomst.

Heb je vragen over deze samenwerking? Neem contact op.