Vraag een offerte aan
voor onze backofficedienstverlening

Wanneer je erover nadenkt om je backoffice uit te besteden ben je uiteraard benieuwd naar wat de tarieven zijn. Bij PRO HRM delen we deze tarieven graag met je. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct alle informatie in je mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naast dat we onze “standaard” fullservice backofficedienstverlening aanbieden heeft een samenwerking met PRO HRM nog veel meer voordelen.

  1. Wij zijn echt jouw kennispartner, ons team is op de hoogte van alle wet- en regelgeving en informeert je proactief over aanstaande wijzigingen. We beantwoorden al je vragen binnen 1 werkdag via mail of telefoon.
  2. Met onze slimme uitzendsoftware ben je bij PRO HRM in één keer voorzien van het beste van het beste wat uitzendsoftware momenteel te bieden heeft.
  3. Dankzij onze keurmerken en certificeringen voldoet jouw organisatie ook direct aan de hoogste kwaliteitseisen van je (mogelijke) opdrachtgevers.
  4. Doordat wij ook de volledige financiële administratie en het debiteurenbeheer overnemen kunnen we jou voorzien van een constante cashflow door je marges op vaste momenten uit te betalen.
  5. Je risico’s worden geminimaliseerd op financieel, juridisch en administratief gebied. Onze experts zorgen voor waterdichte contracten die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, PRO HRM neemt het verzuim en re-integratietraject én het debiteurenbeheer over.
  6. Natuurlijk zijn we ook goed voor je medewerkers, met toegang tot de PRO Academy en het Evie e-health platform voor mentaal welzijn. Ook krijgen ze korting op hun zorgverzekering of leuke gadgets en dagjes weg in de PRO Shop.
  7. Samen met PRO HRM ga jij sneller groeien dan de markt!