Collectieve zorgverzekering VGZ

PRO HRM heeft voor jou gunstige afspraken gemaakt met zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor profiteer jij (en je gezin) van een collectief voordeel. Vanaf 1 januari 2023 is het niet langer toegestaan om collectiviteitskorting op de basiszorgverzekering te geven. Dankzij onze afspraken krijg je wel korting op je aanvullende verzekering. Voor aanvullende zorgverzekering is dat 15%, voor een tandartsverzekering is dat 7%.

Voordelen
  • Persoonlijke aanpak voor fysio
  • Mindfulness om een burn-out te voorkomen
  • Grip op je gezondheid met de health check
  • Eenvoudig declareren via de VGZ Zorg app
  • Huidige zorgverzekering wordt voor je opgezegd

Jij bepaalt welke zorgverzekering het beste bij je past en daarmee ook hoeveel premie je betaalt.

Verzekering van VGZ

Overstappen naar VGZ
Dat kan jaarlijks tot uiterlijk 31 december. Je verzekering gaat dan per 1 januari van het nieuwe jaar in. VGZ zegt jouw huidige verzekering voor je op wanneer je jezelf bij hen aanmeldt. VGZ biedt de mogelijkheid voor nieuwe werknemers die al collectief verzekerd zijn of al bij VGZ zijn verzekerd, tussentijds over te stappen naar VGZ. Nieuwe werknemers kunnen in dat geval profiteren van de mooie voordelen die de zorgcollectiviteit van VGZ biedt. Zo hoef je dus niet te wachten met overstappen tot 1 januari.

Al verzekerd bij VGZ?
Vergeet dan niet je polis aan te passen om te profiteren van dit collectieve voordeel. Log hiervoor in op Mijn VGZ met je DigiD. Wijzig vervolgens je contracttype in ‘Collectieve zorgverzekering’ en vul het collectiviteitsnummer in. Dit collectiviteitsnummer is op te vragen bij onze helpdesk.