Flexportal
uw online HR-portaal en jobboard

Bij PRO HRM bieden we al onze opdrachtgevers het online HR-portaal ‘Flexportal’. Bij onze uitzenddientsverlening is ook de recruitmenttool bij de dienstverlening in Flexportal inbegrepen.

Uw persoonlijke HR-portaal

Flexportal is uw persoonlijke urenportaal met realtime inzicht, beschikbaar via webbrowser of app. Via dit portaal worden uw medewerkers digitaal ingeschreven en worden vervolgens de gewerkte uren eenvoudig ingevoerd en geaccordeerd. Mist het systeem nog informatie? Het systeem voorziet u dan van automatische herinneringen. Hiernaast biedt Flexportal managementinformatie die continu tot uw beschikking staat. Voor medewerkers biedt het systeem eveneens een duidelijk overzicht van de ingevulde uren, loonstroken en jaaropgaven.

Recruitmenttool en jobboard

Flexportal biedt ook een recruitmenttool waar vacatures geplaatst kunnen worden en kandidaten kunnen solliciteren. Vanwege de integratiemogelijkheden met meerdere vacaturesites, zoals Indeed, zullen uw vacatures goed zichtbaar zijn voor potentiële medewerkers. Hiernaast kan deze tool automatisch vacatureteksten genereren en biedt het de mogelijkheid om een eerste selectie te maken op basis van cv en functieprofiel.

App

De app van Flexportal is in de App Store of Google Play Store te vinden via ‘e-UUR’. In deze app kunnen opdrachtgevers uren invullen, controleren en goedkeuren. Hiernaast biedt de app u overzicht in het hele digitale dossier. Voor medewerkers is het mogelijk om in de app de gewerkte uren, onkosten en reserveringen bij te houden.

API-koppeling mogelijk

Om uw organisatie optimaal van dienst te kunnen zijn, biedt PRO HRM een API-koppeling die integreert met uw (software)systemen en gekoppeld wordt aan Flexportal. Op deze manier kan u nog sneller, efficiënter en veiliger werken.

Voordelen

  • Optimaal gemak

  • Volledig overzicht in rapportages, urenbriefjes en documenten

  • Automatische herinneringen

  • Online tool voor recruitment

  • API-koppeling mogelijk