Vrijblijvend adviesgesprek voor intermediairs

Voor de (startende) intermediair

Een hele uitdaging; het starten van een eigen uitzendbureau. Zo sta je onder andere voor de uitdaging om goed personeel te vinden, over voldoende kapitaal te beschikken en jouw administratie en financiering op orde te hebben. Daarnaast moet je ook rekening houden met de correcte toepassing van wet- en regelgeving. Welke keuzes moet en kan je maken bij het starten van een uitzendbureau? Wat zijn jouw verplichtingen? En houd je de backoffice in eigen beheer of besteed je deze uit?

In een vrijblijvend adviesgesprek denken we graag met je mee over deze en andere vragen rondom de voorbereiding van jouw eigen succesvolle uitzendbureau!

Aanmelden

Wil jij een adviesgesprek bij jou op locatie? Ben je benieuwd naar ons kantoor in Eindhoven? Of wil je een online afspraak met een van onze adviseurs? Je kunt via onderstaande knop een adviesgesprek inplannen waar en wanneer het jou uitkomt.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Inhoud adviesgesprek

In het adviesgesprek ga je in gesprek met één van onze adviseurs. Hij of zij is erg benieuwd naar jouw verhaal, jouw plannen en jouw vragen. Vervolgens zullen we PRO HRM kort introduceren. Wat kunnen we betekenen voor jou als (startende) intermediair? Zo zullen wij jou meenemen in uitzendsoftware, diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan. Ook de driehoeksrelatie tussen jou, jouw opdrachtgever en PRO HRM zal aan bod komen. Tijdens dit adviesgesprek zullen wij jou voorzien van alle antwoorden en een advies op maat.