Vrijblijvend adviesgesprek voor intermediairs

Voor de (startende) intermediair

Een hele uitdaging; het starten van een eigen uitzendbureau. Zo sta je onder andere voor de uitdaging om goed personeel te vinden, over voldoende kapitaal te beschikken en jouw administratie en financiering op orde te hebben. Daarnaast moet je ook rekening houden met de correcte toepassing van wet- en regelgeving. Welke keuzes moet en kan je maken bij het starten van een uitzendbureau? Wat zijn jouw verplichtingen? En houd je de backoffice in eigen beheer of besteed je deze uit?

In een vrijblijvend adviesgesprek denken we graag met je mee over deze en andere vragen rondom de voorbereiding van jouw eigen succesvolle uitzendbureau!

Aanmelden

Wil jij een adviesgesprek met onze experts? We nodigen je graag uit voor een korte intake van 15 minuten. Vul het formulier op onze contactpagina in en een van onze New Business experts belt je om jouw plannen, wensen en vragen te bespreken.

Neem contact met ons op!

Inhoud adviesgesprek

Vervolgens kunnen jullie een langere afspraak inplannen. Dat kan bij jou op locatie, bij ons in Eindhoven of in een online afspraak. Onze adviseurs zijn erg benieuwd naar jouw verhaal, plannen en vragen. Vervolgens introduceren we PRO HRM kort. Wat kunnen we betekenen voor een (startende) intermediair?

Zo zullen wij jou meenemen in uitzendsoftware, diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan. Ook de driehoeksrelatie tussen jou, jouw opdrachtgever en PRO HRM komt aan bod. Tijdens dit adviesgesprek voorzien we je van alle antwoorden en een advies op maat.