Vrijblijvend adviesgesprek voor intermediairs

Voor de (startende) intermediair

Een hele uitdaging; het starten van een eigen uitzendbureau. Zo sta je onder andere voor de uitdaging om goed personeel te vinden, over voldoende kapitaal te beschikken en jouw administratie en financiering op orde te hebben. Bij dit alles dien je ook rekening te houden met de correcte toepassing van wet- en regelgeving. Welke keuzes moet en kan je maken bij het starten van een uitzendbureau? Wat zijn jouw verplichtingen? En houd je de backoffice in eigen beheer of besteed je deze uit?

Middels een vrijblijvend adviesgesprek denken we graag met je mee over deze en andere vragen rondom de voorbereiding van jouw eigen succesvolle uitzendbureau!

Aanmelden

Meerdere keren per maand organiseren wij adviesgesprekken vanuit ons kantoor in Eindhoven. Wij zijn landelijk opererend, dus wil je liever een adviesgesprek bij jou op locatie of op een ander tijdstip? Geef dit dan zeker aan via het aanmeldformulier. Wij zijn hierin flexibel.

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

Inhoud adviesgesprek

In het adviesgesprek ga je in gesprek met één van onze adviseurs. Hij of zij zal starten met een korte introductie over PRO HRM. Wat kunnen we betekenen voor jou als (startende) intermediair? Zo zullen wij jou meenemen in uitzendsoftware, diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan.  Ook de driehoeksrelatie tussen jou, jouw opdrachtgever en PRO HRM zal aan bod komen. Gedurende dit gesprek horen wij uiteraard ook graag jouw verhaal, jouw plannen en jouw vragen. Naar aanleiding hiervan zullen wij jou voorzien van antwoorden en een advies op maat.