Online sparringsessie voor intermediairs

Hoe kom je als intermediair sterker uit de coronacrisis?

Plan de sessie in

In deze online sparringsessie brainstormt een adviseur van PRO HRM met je over welke (sales)strategie je als intermediair kan helpen om sterker uit de coronacrisis te komen.

De gevolgen van de coronacrisis zijn duidelijk merkbaar voor de economie en de arbeidsmarkt. Dat merkt ook de uitzendbranche. De vraag loopt terug. Veel uitzendondernemers verkeren in onzekerheid. Een verandering in de markt vraagt om een kritische kijk op de strategie, zo ook als het gaat om de salesstrategie. Want hoe ga je met sales om in tijden van de coronacrisis? Hoe komt jouw uitzendorganisatie uit de crisis? En hoe kan het voeren van sales hier een bijdrage aan leveren?

Inhoud

Deelname aan de online sparringsessie is kosteloos en je kunt zelf het moment hiervoor in onze agenda inplannen. In de sparringsessie start één van onze adviseurs een brainstormsessie met je. Hierin geef je een toelichting over de huidige situatie van jouw organisatie en onze adviseur stelt tussendoor vragen en denkt met je mee over diverse mogelijkheden. Onze adviseur zal je diverse tips aanreiken die jouw uitzendorganisatie kunnen helpen om sterker uit de coronacrisis te komen.

Aanmelden

Je kunt via de onderstaande button zelf een moment met ons inplannen voor de online sparringsessie. De sparringsessie vindt dus in principe altijd online plaats (via bijvoorbeeld Teams, Skype of Zoom). Vind je een fysieke sessie toch prettiger? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Plan de online sparringsessie in

PRO HRM

PRO HRM is de specialist in het voeren van de backoffice voor intermediairs. Wanneer wij de backoffice van je overnemen, verzorgen wij alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Hiernaast delen wij graag onze kennis, bijvoorbeeld middels dit soort sparringsessies, en bieden wij je waar gewenst onze aanvullende HR-diensten aan. Ons doel is om jouw uitzendorganisatie in staat te stellen om nog sneller en met behoud van kwaliteit te kunnen groeien.