Flexibele inhuur

Tarieven
Wat kost flexibele inhuur?

Wat kost flexibele inhuur via PRO HRM?

Vraag een offerte aan

Wat zijn de flextarieven van PRO HRM? Het antwoord hierop betreft altijd maatwerk en per organisatie is dit dan ook anders. Zo zijn de kosten voor onze flexdienstverlening onder andere afhankelijk van het type contract en het arbeidsverleden van een medewerker.

Vraag hier de tarieven op

Bij een offerte aanvraag voeren we dit maatwerk uiteraard uit en zijn we transparant en helder omtrent de omslagfactor en de exacte kosten. Zo krijgt u niet te maken met verrassingen en onverwachte extra kosten achteraf. Benieuwd hoe het flextarief er voor uw organisatie uit kan zien?

Waar bestaat een flextarief uit?

In het tarief voor onze flexdienstverlening zijn verschillende kosten inbegrepen. Grofweg zijn de kosten op te delen in drie elementen. Als eerste element zijn dit de kosten die u ook als werkgever heeft, zoals het brutoloon, de sociale verzekering, pensioenpremies, vakantiegeld, opleidingskosten en andere cao-gerelateerde kosten. Daar voegen wij als tweede deel een opslag aan toe voor alle wervings- en afstemmingsactiviteiten. Als derde element zijn factoren als verzuimrisico en betalingstermijn een factor die de kostprijs bepalen.

Deze drie elementen bij elkaar opgeteld komen uit op een bepaalde factor waarmee we het bruto uurloon van een medewerker vermenigvuldigen. De uitkomst hiervan is het tarief per gewerkt uur welke u gefactureerd krijgt voor elk gewerkt uur van de medewerker.

Flexibele inhuur
bij PRO HRM

Meer weten over onze flexdienstverlening?