Vrijblijvend adviesgesprek voor werkgevers

Voor werkgevers die advies wensen over de optimale flexibele schil.

Bent u op zoek naar een flexibele optie voor de inzet van personeel en twijfelt u welke vorm en graad voor uw organisatie de meeste voordelen oplevert? PRO HRM denkt graag met u mee. Dit gebeurt altijd aan de hand van de strategie en behoeften van uw organisatie.

Vorm van dienstverlening

Bij het vormgeven van de flexibele schil kan er worden gekozen voor een flex- of payrolloplossing. Onze flexdienstverlening biedt, zoals de naam al doet vermoeden, maximale flexibiliteit. Hierbij wordt de werving en selectie uitbesteedt. Bij de payrolldienstverlening wordt personeel door de eigen organisatie geworven en structureel ingezet, maar het werkgeverschap en contractbeheer wordt dan, net als bij flexdienstverlening, uitbesteed. Dit wordt gedaan vanwege de administratieve en juridische ontzorging, en verminderde werkgeversrisico’s. Een combinatie tussen deze diensten en verschillende contractvormen is via PRO HRM ook mogelijk.

Aanmelden

Vanuit ons kantoor in Eindhoven organiseren wij van 14.00 tot 15.00 uur adviesgesprekken. Uiteraard is het ook mogelijk dat een van onze adviseurs bij u op locatie komt. Dit kunt u aangeven middels het aanmeldformulier. Wij zijn hierin flexibel.

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

Inhoud adviesgesprek

In het adviesgesprek gaat u in gesprek met een van onze adviseurs. We gaan in op vragen zoals: Welke vorm van flexibiliteit past bij uw personeelsbestand? Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen? Vanuit een duidelijke HR-visie en rekening houdend met de doelstellingen van de organisatie denken wij met u mee op het gebied van strategische personeelsplanning. Naar aanleiding van dit gesprek geven wij u een advies op maat.