Uitzenden en detacheren
bij PRO HRM

Volledig digitaal met de menselijke maat

Vraag meer informatie aan

Medewerkers zijn allesbepalend voor de resultaten binnen uw organisatie. Dit geldt zowel voor uw vaste als tijdelijke medewerkers. Met onze uitzenddienstverlening helpen wij u daarbij. Met veel HR-kennis op zak, een team bevlogen adviseurs én een optimaal online portaal en jobboard zorgt PRO HRM voor een optimale bezetting.

Goed werkgeverschap en de juiste match

In nauwe afstemming met u, vinden wij bij onze uitzending en detachering dienstverlening de juiste medewerker op uw vacature. Hierbij zorgen wij voor alle facetten zoals het maken van de juiste match, duidelijk contract, correcte verloning en afstemming tijdens het werk. Ook een goede pensioenvoorziening en preventief verzuimmanagement zijn zaken die PRO HRM als vanzelfsprekend ervaart en standaard in haar werkprocessen heeft ingebed.

Volledig digitaal

Bij PRO HRM werken we ook met onze uitzending en detachering dienstverlening (bijna) volledig digitaal. Zo worden onze opdrachtgevers voorzien van een persoonlijk digitaal portaal met realtime inzicht, welke beschikbaar is via de browser of app. Via dit portaal worden vacatures uitgezet en het gehele selectieproces doorlopen. De nieuwe tools weten voor u de beste match te maken. Hiernaast biedt het portaal managementinformatie die continu tot uw beschikking staat. Voor medewerkers biedt het systeem eveneens een duidelijk overzicht van de ingevulde uren, loonstroken en jaaropgaven.

Kwaliteits-keurmerken

We streven voortdurend naar de hoogst haalbare kwaliteit, in alle opzichten. Daar horen ook kwaliteitskeurmerken, lidmaatschappen en erkenningen bij, zoals:

Ondersteuning en voordelen voor uw medewerkers

  • Evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken

  • Collectieve zorgverzekering

  • Kortingen voor de sportschool, producten en uitjes

  • PRO Academy, de online leerplek voor trainingen

  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon