Seminar 'Samen groeien'

Datum: 12 oktober 2021
Locatie: Kantoor PRO HRM – Hofstraat 167 in Eindhoven (onder voorbehoud i.v.m. de dan geldende coronamaatregelen)

Exclusief voor klanten van PRO HRM in de flexbranche

Aanmelden

In het seminar ‘Samen groeien’ nemen we je mee in diverse ontwikkelingen vanuit ons en de flexbranche. Ook zal gastspreker Aaltje Vincent je voorzien van interessante inzichten vanuit de sollicitant en hoe hier als uitzendbureau mee om te gaan. Ben jij er ook bij? 

Programma

Het seminar organiseren we dit keer exclusief voor jou als klant in de flexbranche. Het programma dat we voor je in petto hebben, bestaat, naast de borrel, uit twee presentaties met ieder een eigen thema. Voor de eerste presentatie hebben we niemand minder dan Aaltje Vincent uitgenodigd. Aaltje Vincent is gecertificeerd loopbaanprofessional, trainer, spreker en bestsellerauteur. Ze is de grondlegger van de Jobmarketing-methode (2007), van Solliciteren via LinkedIn (2009) en van Candidate Experience 3.0 (2018). Aaltje Vincent zal je meenemen in de ‘Candidate Experience 3.0’: werven vanuit het perspectief van de sollicitant. Want wat willen sollicitanten écht in het solliciteren? En hoe kun je het beste kandidaatgericht recruiten?

Vervolgens nemen wij vanuit PRO HRM het woord over en gaan wij met name verder in op de ontwikkelingen binnen onze dienstverlening. Waar staan we? Waar gaan we naartoe? En wat is relevant voor jou?

Tot slot verzorgen we een gezellige borrel waarbij ook een gedeelte van ons team en jouw contactpersonen aanwezig zullen zijn.

De tijdslijn
  • 14.30 – 14.50 uur Inloop met koffie en gebak
  • 14.50 – 15.00 uur Introductie door Roel Dolkemade
  • 15.00 – 15.45 uur Presentatie Aaltje Vincent
  • 15.45 – 16.30 uur Presentatie PRO HRM
  • 16.30 – 17.30 uur Afsluitende borrel
Zien we jou ook op 12 oktober?

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Meld je hier aan