Seminar 'Flex Fundamentals'

Datum: 5 oktober 2021
Locatie: Kantoor PRO HRM – Hofstraat 167 in Eindhoven (onder voorbehoud i.v.m. de dan geldende coronamaatregelen)

Speciaal voor startende uitzendbureaus

Aanmelden

Waar moet je aan denken bij het starten van een uitzendbureau? Welke succesverhalen zijn er? Met welke risico’s dien je rekening te houden? En wat houdt het uitbesteden van de backoffice in? 

Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Meld je dan aan voor ons seminar!

Programma

Het programma zal bestaan uit twee presentaties met ieder een eigen thema gerelateerd aan het starten van een uitzendbureau. Hiervoor hebben we Lieke van Loon (directrice van een ervaren uitzendbureau) uitgenodigd, maar ook onze eigen collega’s van PRO HRM zullen aan het woord komen. Zij zullen je meenemen in succesverhalen, maar ook juist de lessen die zijn opgedaan. Ook wordt antwoord gegeven op vragen als ‘waar moet je aan denken bij het starten van een uitzendbureau?’ en ‘waarom wel of niet jouw backoffice uitbesteden?’.

  • 14.00 uur: Binnenkomst met koffie & gebak
  • 14.15 uur: Introductie door PRO HRM
  • 14.20 uur: Presentatie door Lieke van Loon, directrice en eigenaar van Werken in de Kempen & Werken in de regio
  • 15.00 uur: Presentatie vanuit PRO HRM
  • 15.30 uur: Afsluiting met borrel
Meer over Werken in de Kempen & Werken in de Regio

In 2014 startte uitzendbureau Werken in de Kempen een platform, met als missie, “het verbinden van werkgevers en werknemers binnen de regio”. Inmiddels staat Werken in de Kempen in de betreffende regio bekend als een stabiele en sterke speler en is deze organisatie binnen enkele jaren flink gegroeid. Op het moment bestaat het team uit zo’n 20 specialisten en professionele mensen. Met ‘Werken in de Regio’ staan ze aan de vooravond van een aantal mooie impactvolle ontwikkelingen. Op dit moment exploiteren zij zich onder andere naar een groter gebied binnen Noord-Brabant om hun positie te versterken.

Mooie ontwikkelingen die we vanuit PRO HRM vanaf de start van Werken in de Kempen van de zijlijn mee hebben mogen maken!

Deelname

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het is wel een vereiste dat je al enige tijd ervaring hebt opgedaan in de uitzendbranche.

Meld je hier aan