Payroll

Werkwijze
payrolldienstverlening

Meer weten over onze
payrolldienstverlening?

Vraag informatie aan

PRO HRM neemt administratie, werkgeversrisico’s en -verplichtingen bij u uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doorbetaling bij ziekte en de begeleiding hiervan. Wanneer u kiest voor een samenwerking met PRO HRM, worden wij juridisch werkgever, maar werkt de werknemer wel bij u op de werkvloer. U werft, selecteert en begeleidt de werknemer. Wij nemen de gehele administratieve rompslomp op ons, zodat u tijd overhoudt voor uw kernprocessen.

Arbeids-voorwaarden

Voor de medewerkers volgen wij volledig uw cao en/of beloningssystematiek, inclusief alle arbeidsvoorwaarden. Medewerkers zijn hierdoor gegarandeerd van de binnen uw bedrijf geldende arbeidsvoorwaarden. Uiteraard adviseren wij u graag over cao-toepassing of implementatie van de eigen beloningssystematiek, ook indien u nog niet beschikt over een cao of beloningssystematiek.

Hoe werkt payrolling?
  1. Bij de start van onze samenwerking ontvangt u uw inlogcode voor Flexportal, uw persoonlijke online HR-portaal. Hiermee kunt u direct medewerkers bij ons aanmelden.
  2. U werft en selecteert medewerkers (of vraagt hiervoor om onze hulp)
  3. PRO HRM verstrekt een contract en wordt juridisch werkgever.
  4. Digitaal sluit u met PRO HRM een inleenovereenkomst af.
  5. U blijft verantwoordelijk voor de aansturing en planning.
  6. PRO HRM is verantwoordelijk voor alle administratieve en juridische zaken, zoals contractbeheer en uitbetaling van het loon. Voor alle HR-gerelateerde vragen en ondersteuning kunt u ook bij ons terecht.
Advisering personeels-vraagstukken

Wij staan klaar om u te voorzien van passende strategische input en om met u mee te denken over de juiste vorm van contracten en toepassing van wet- en regelgeving. Indien gewenst heeft u hiernaast ook de beschikking over onze aanvullende HR-diensten.

Ga naar de aanvullende HR-diensten

Payroll
bij PRO HRM

Meer weten over onze payrolldienstverlening?