Wat kost payroll?
Bereken uw payrolltarief

Wat kost payroll via PRO HRM?

Vraag tarieven aan

Wat kost payroll? Het antwoord hierop betreft altijd maatwerk en per organisatie is dit dan ook anders. De kosten voor de payrolldienstverlening zijn onder andere afhankelijk van de cao, beloningssystematiek en/of contractvorm die uw organisatie hanteert.

Tarieven ontvangen

Bij PRO HRM hebben we de gemiddelde tarieven wel voor iedereen toegankelijk gemaakt. Via onderstaande button kunt u onze tarieven en relevante informatie opvragen. U ontvangt deze tarieven en informatie direct in uw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wij maken een offerte op maat.

Bij een offerte aanvraag kunnen we het maatwerk voor uw organisatie uiteraard wel uitvoeren en zijn we transparant en helder omtrent de omslagfactor en de exacte kosten. Zo krijgt u niet te maken met verrassingen en onverwachte extra kosten achteraf. Benieuwd hoe het payrolltarief er voor uw organisatie uit kan zien?

Tarieven payroll

In het tarief voor onze payrolldienstverlening zijn diverse arbeidskosten opgenomen. Dit zijn kosten die u ook als werkgever heeft, of mee te maken krijgt, bij de indiensttreding van personeel. Onder arbeidskosten vallen naast het brutoloon ook de sociale verzekering, pensioenpremies, vakantiegeld, ziekterisico en opleidingskosten.

Deze arbeidskosten opgeteld komen uit op een bepaalde factor waarmee we het bruto uurloon van een medewerker vermenigvuldigen. De uitkomst hiervan is het tarief per gewerkt uur. In de markt worden verschillende manieren gehanteerd om tot een payrolltarief te komen. Elk payrollbedrijf zal dan ook zijn eigen methode hierin hanteren. De uiteindelijke payroll tarieven en payroll kosten zijn vooral afhankelijk van het brutoloon en de contractvorm die wordt gekozen.

PRO HRM hanteert altijd een factor maal het brutoloon. Sommige bedrijven geven u een factor zonder wettelijke reserveringen. Deze reserveringen (bij de ABU CAO bijvoorbeeld 8% vakantiegeld en 10,39% vakantiedagen) komen er dan nog bovenop. Inclusief deze reserveringen komt de werkelijke factor hoger uit. Laat u op dat gebied goed informeren, zodat u het payrolltarief goed kan vergelijken.

Wat kost de payrolldienstverlening
van PRO HRM?