Wat kost payroll?
Bereken uw payrolltarief

Wat kost payroll via PRO HRM?

Vraag tarieven aan

Wat kost payroll? De kosten en kostenopbouw voor de payrolldienstverlening zijn onder andere afhankelijk van de cao, beloningssystematiek en/of contractvorm die uw organisatie hanteert. Bij PRO HRM hanteren we een duidelijk en transparant all-in tarief. Bereken uw payrolltarief!

Tarieven direct inzichtelijk

Bij PRO HRM hebben we de gemiddelde payrolltarieven voor iedereen toegankelijk gemaakt. Via onderstaande button kunt u onze tarieven en relevante informatie opvragen. U ontvangt onze kostenopbouw, (payroll) tarief en informatie binnen 2 minuten in uw mailbox.

Wij maken een offerte op maat.

Bij een offerte aanvraag kunnen we het maatwerk voor uw organisatie uiteraard uitvoeren en zijn we transparant en helder omtrent de omslagfactor en de exacte kosten. Zo krijgt u niet te maken met verrassingen en onverwachte extra kosten achteraf. Benieuwd hoe het payrolltarief er voor uw organisatie uit kan zien? Wij geven uw een kostenberekening op maat inclusief advies over contractkeuze en cao-toepassingen, bijvoorbeeld door middel van onze Flexscan. Vraag gratis ons tarief  en informatie aan.

Kostenopbouw

In het tarief voor onze payrolldienstverlening zijn diverse arbeidskosten/personeelskosten opgenomen. Dit zijn kosten die u ook als werkgever heeft, of mee te maken krijgt, bij de indiensttreding van personeel. Onder arbeidskosten vallen naast het brutoloon ook de sociale verzekering, pensioenpremies, vakantiegeld, ziekterisico en opleidingskosten.

Deze arbeidskosten opgeteld komen uit op een bepaalde factor waarmee we het bruto uurloon van een medewerker vermenigvuldigen. De uitkomst hiervan is het tarief per gewerkt uur. In de markt worden verschillende manieren gehanteerd om tot een payrolltarief te komen. Elk payrollbedrijf zal dan ook zijn eigen methode hierin hanteren. De uiteindelijke payroll tarieven en payroll kosten zijn vooral afhankelijk van het brutoloon en de contractvorm die wordt gekozen.

Transparant all-in tarief

Bij PRO HRM krijgt u een transparant en duidelijk all-in tarief inclusief verlof en vakantiegeld. Daarnaast is het mogelijk om het ziekterisico af te kopen. Ons tarief is lager dan dan uw interne kostprijs door schaalvoordeel en automatisering.  Zo bespaart u op uw personeelskosten. We hanteren altijd een factor maal het brutoloon. Sommige bedrijven geven u een factor zonder wettelijke reserveringen. Deze reserveringen (bij de ABU CAO bijvoorbeeld 8% vakantiegeld en 10,39% vakantiedagen) komen er dan nog bovenop. Inclusief deze reserveringen komt de werkelijke factor hoger uit. Laat u op dat gebied goed informeren, zodat u het payrolltarief goed kan vergelijken.

Wat kost de payrolldienstverlening
van PRO HRM?