Payroll in de Zorg & Welzijn

Werkgevers in de zorg hebben te maken met veel onregelmatige werktijden. Flexibiliteit in het personeelsbestand is hierbij van belang. Begrijpelijk dat zorgorganisaties dan ook over veel flexibele medewerkers beschikken. Onze payrolldienstverlening biedt voor deze organisaties een perfecte uitkomst.

Alle gewerkte uren van medewerkers worden in ons online systeem bijgehouden, arbeidsovereenkomsten worden vanuit ons opgemaakt en ook de arbeidsrechtelijke risico’s liggen bij een samenwerking bij onze organisatie. Uiteraard staan wij garant voor de correcte toepassing van wet- en regelgeving en staan onze adviseurs dagelijks klaar om vragen te beantwoorden en uw organisatie te adviseren omtrent HR-vraagstukken.

Zorg & PRO

PRO HRM zusterorganisaties zijn al ruim 10 jaar actief zijn in de zorg. Mede door de oprichting van joint ventures tussen PRO en zorggroepen werken we op strategisch niveau samen met de zorgsector. Wij zijn hierbij kennispartner, maar ook initiatiefnemer en uitvoerder van diverse zorggerelateerde projecten, pilots, trainingen, opleidingen en ICT-oplossingen. Vanuit onze rol weten we dus goed wat er speelt in deze zorg- en welzijnsbranche, wat de behoeften zijn en op welke manier wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de flexibele inrichting binnen uw personeelsbestand.

Voordelen voor zorg-organisaties
  • PRO is uw kennispartner op gebied van zowel HR als zorg
  • PRO is al ruim 10 jaar actief in de zorg
  • PRO begrijpt uw behoeften
  • Maximale flexibiliteit door onze payrolldienstverlening
  • PRO biedt u één overzichtelijk systeem waarin alle uren, rapportages en relevante documenten inzichtelijk zijn.
Wij gaan graag met u in gesprek!

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze adviseurs via 088-2013880 of .