Flexservices

Onze werkwijze

Meer weten over flexservices?

Vraag informatie aan

Met onze flexservices nemen wij de urenregistratie, het verloningsproces, de facturatie, het debiteurenbeheer en de administratie en begeleiding rondom ziekte bij uitzendbureaus en andere intermediairs uit handen. Doordat PRO HRM specialist is in het ondersteunen van intermediairs en het voeren van de backoffice, kunnen onze opdrachtgevers ook meeprofiteren van de beschikbare kennis binnen PRO HRM en de reeds behaalde kwaliteitskeurmerken en certificeringen. Hoe ziet de werkwijze van PRO HRM eruit voor intermediairs? Onderstaand geven we globaal de te nemen stappen weer.

Stappen
  1. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek introduceren wij u onze organisatie en flexservices, onze backofficedienstverlening voor intermediairs
  2. Wij stellen een samenwerkingsvoorstel op
  3. Na akkoord richten wij uw online portaal en jobboard in. Eén van onze adviseurs verzorgt een demo om de mogelijkheden van het portaal toe te lichten.
  4. Wij regelen alle benodigde formulieren en juridische documenten om direct aan de slag te kunnen.
  5. Indien gewenst staan wij u en uw medewerkers tijdens onze samenwerkingsrelatie bij middels maatwerktrainingen.
Advisering

PRO HRM doet er alles aan om haar opdrachtgevers te ontzorgen. Bij vragen of behoefte aan advies over bijvoorbeeld wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, verzuim of cao-toepassing, kunt u terecht bij onze adviseurs. U kunt hierbij rekenen op deskundig advies en korte reactietermijnen.

Flexservices
bij PRO HRM

Meer weten over flexservices?