Vrijblijvend adviesgesprek voor intermediairs

Voor de (startende) intermediair

Een hele uitdaging; het starten van een eigen uitzendbureau. Zo staat u onder andere voor de uitdaging om goed en kundig personeel te vinden, over voldoende kapitaal te beschikken en uw administratie en financiering goed op orde te hebben. Bij dit alles dient u tevens rekening te houden met de correcte toepassing van wet- en regelgeving. Wat heeft u nodig? Welke keuzes moet en kan u maken? Wat zijn uw verplichtingen? En houdt u de backoffice in eigen beheer of besteedt u deze uit?

Middels een vrijblijvend adviesgesprek denken we graag met u mee over deze en andere vragen rondom de voorbereiding van uw eigen succesvolle uitzendbureau!

Aanmelden

Meerdere keren per maand organiseren wij van 14.00 tot 15.00 uur adviesgesprekken vanuit ons kantoor in Eindhoven. Wij zijn landelijk opererend, dus wilt u liever een adviesgesprek bij u op locatie of op een ander tijdstip? Geef dit dan zeker aan via het aanmeldformulier hiernaast. Wij zijn hierin flexibel.

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

Inhoud adviesgesprek

In het adviesgesprek gaat u in gesprek met één van onze adviseurs. Hij of zij zal starten met een korte introductie over PRO HRM. Wat kunnen we betekenen voor u als (startende) intermediair? Zo zullen wij u meenemen in diverse backofficeprocessen, cao’s en de toepassing daarvan, maar ook de driehoeksrelatie tussen u, uw klant en PRO zal aan bod komen. Gedurende dit gesprek horen wij uiteraard ook graag uw verhaal, uw plannen en uw vragen. Naar aanleiding hiervan zullen wij u voorzien van antwoorden en een advies op maat.