Uw backoffice uitbesteden
aan PRO HRM

Flexservices: backofficedienstverlening voor intermediairs

Tarieven aanvragen

Steeds meer uitzendbureaus maken de keuze hun backoffice uit te besteden aan PRO HRM om zich compleet te richten op hun kerntaak en passie: het vinden van de perfecte match. Tegelijkertijd worden zij ontzorgt op het gebied van administratieve, juridische en financiële taken en verantwoordelijkheden.

Uitbesteden backoffice

PRO HRM verzorgt voor u:

 • Salarisadministratie
 • Administratie en begeleiding rondom ziekte van uw personeel
 • HR-portaal, jobboard, contracten, loonstroken en facturen in uw eigen huisstijl
 • Online recruitmenttool en jobboard met integratiemogelijkheden
 • Debiteurenbeheer
 • Juiste toepassing wet- en regelgeving
 • Kwaliteitskeurmerken, u bent direct gecertificeerd

Via onderstaand formulier download u eenvoudig een document met alle relevante informatie over onze backofficedienstverlening, ‘flexservices’.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volledige ontzorging

Zoals u weet kosten bovenstaande zaken veel tijd en is het vakgebied onderhevig aan snel veranderende wet- en regelgeving. PRO HRM zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw backoffice met daarbij horende administratieve, financiële en juridische werkzaamheden. Binnen onze samenwerking dragen we tevens gezamenlijk met onze opdrachtgevers zorg voor de werving en selectie en niet exclusieve ter beschikking stelling van medewerkers.

Direct gecertifceerd

Uw backoffice uitbesteden? Door een samenwerking met PRO HRM is uw organisatie direct gecertificeerd en voldoet u aan de strengste kwaliteitsnormen en certificaten voor uitzendondernemingen. Denk hierbij aan de NEN 4400-01, ABU en WKA. Hiernaast geeft onze VCU certificering aan dat PRO HRM samen met opdrachtgevers en medewerkers optimaal bijdraagt aan een betere veiligheidscultuur.

Digitale dienstverlening

Kenmerkend aan de dienstverlening van PRO HRM is dat deze volledig gedigitaliseerd is. Mede door ons overzichtelijk online HR-portaal Flexportal kunnen (werving en selectie)processen efficiënt en geautomatiseerd plaatsvinden. Flexportal biedt als portaal realtime inzicht, beschikbaar via webbrowser of app. Een samenwerking met PRO HRM wordt mede hierdoor als efficiënt en soepel ervaren.

Uw kennispartner

Heeft u behoefte aan kennisdeling en advies, over bijvoorbeeld contracten of cao-toepassing? PRO HRM is op dat gebied een deskundige partij die u hierin bijschoolt en adviseert. Samen met u streven we naar ons gemeenschappelijk doel, meer omzet genereren op een kwalitatieve basis! Met oog voor u, uw klant en uw medewerker.

Bent u een startende intermediair? Maak dan gebruik van ons vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u behoefte aan een brainstormsessie met onze adviseur over hoe uw uitzendorganisatie sterker uit de coronacrisis kan komen? Meld u dan kosteloos aan voor de online sparringsessie voor intermediairs.

Uw voordelen

 • Online HR-portaal en jobboard compleet in uw huisstijl

 • Volledige ontzorging rondom contract- en debiteurenbeheer

 • Geen zorgen over veranderende wet- en regelgeving

 • Uw onderneming is direct gecertificeerd