Flexibele inhuur

Werkwijze
flexibele inhuur

Meer weten over onze
flexdienstverlening?

Vraag informatie aan

Bij onze flexdienstverlening vervullen we samen met u de allocatiefunctie en vinden wij, in nauwe afstemming met u, de juiste medewerker op uw vacature. Hierbij zorgen wij voor alle facetten zoals het maken van de juiste match, een duidelijk contract, correcte verloning en afstemming tijdens het werk. Arbeidscontracten worden via ons op basis van niet exclusiviteit aangeboden.

Gehanteerde cao

Met onze flexdienstverlening bij PRO HRM vallen medewerkers onder de CAO voor Uitzendkrachten van de ABU, welke werkgevers maximale flexibiliteit en duidelijkheid biedt. Enkele belangrijke uitgangspunten van deze cao zijn:

 • Gelijkwaardige behandeling van medewerkers
 • Volledige flexibiliteit gedurende de eerste 78 gewerkte weken
 • Totale flexibele contractperiode van minimaal 5,5 jaar in plaats van 2 jaar
 • Pensioenvoorziening die gelijkwaardig is aan een groot aantal bedrijfstakpensioenfondsen.
Hoe werkt flexibele inhuur bij PRO HRM?
 1. Voorafgaand aan de start van onze samenwerking inventariseren wij samen met u uw behoefte op aspecten zoals inhoud functie, contractduur, arbeidsomvang, facturatietype, planning en communicatieafspraken.
 2. U ontvangt de inlogcode voor uw persoonlijke online HR-portaal en jobboard. Hierin houdt u overzicht in openstaande en ingevulde vacatures, tewerkgestelde medewerkers, uren en facturen.
 3. Wij stellen vacatureteksten op voor de openstaande functies waarna ons team van intercedentes op zoek gaan naar de juiste match.
 4. Bij een match tussen uw organisatie en de medewerker(s), sturen we u de opdrachtovereenkomst toe, waarin de voorwaarden en medewerkersgegevens worden bevestigd.
 5. Wij werven en selecteren dus de medewerkers, en stellen deze te werk onder uw leiding en toezicht.
 6. PRO HRM zet zich gedurende de samenwerking voortdurend in om de kwaliteit naar zowel u als opdrachtgever alsmede naar onze medewerkers te borgen. Denk hierbij aan evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken, trainingen en preventief verzuimmanagement.
 7. Periodiek evalueren wij onze samenwerking.
Advisering personeels-vraagstukken

Wij staan klaar om u te voorzien van passende strategische input en om met u mee te denken over de juiste vorm van contracten en toepassing van wet- en regelgeving. Indien gewenst heeft u hiernaast ook de beschikking over onze aanvullende HR-diensten.

Bekijk hier de aanvullende HR-diensten

Flexibele inhuur
bij PRO HRM

Meer weten over onze dienstverlening?