Flexibele inhuur
bij PRO HRM

De flexdienstverlening voor werkgevers

Tarieven aanvragen

Medewerkers zijn allesbepalend voor de resultaten binnen uw organisatie. Dit geldt zowel voor uw vaste als tijdelijke medewerkers. Met onze flexdienstverlening helpen wij u daarbij. Met veel HR-kennis op zak, een team bevlogen adviseurs én een optimaal online portaal en jobboard zorgt PRO HRM voor een optimale bezetting.

Ontvang binnen één minuut meer informatie over uw voordelen en de opbouw van onze flexdienstverlening in uw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Goed werkgeverschap en de juiste match

In nauwe afstemming met u, vinden wij bij onze flexdienstverlening de juiste medewerker op uw vacature. Hierbij zorgen wij voor alle facetten zoals het maken van de juiste match, duidelijk contract, correcte verloning en afstemming tijdens het werk. Ook een goede pensioenvoorziening en preventief verzuimmanagement zijn zaken die PRO HRM als vanzelfsprekend ervaart en standaard in haar werkprocessen heeft ingebed.

PRO HRM biedt medewerkers verschillende voordelen aan om zo ook de persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren. Denk hierbij aan diverse opleidingen die (gratis) te volgen zijn via ons opleidingsportaal PRO Academy, maar ook aan kortingen voor de sportschool, zorgverzekering, producten en uitjes. Tevens kunnen alle medewerkers ook gratis en anoniem met zelfhulptrainingen, ter bevordering van het mentale welzijn, aan de slag op het e-healthplatform Evie.

Volledig digitaal

Bij PRO HRM werken we ook met onze flexdienstverlening (bijna) volledig digitaal. Zo worden onze opdrachtgevers voorzien van een persoonlijk digitaal portaal met realtime inzicht, welke beschikbaar is via de browser of app. Via dit portaal worden vacatures uitgezet en het gehele selectieproces doorlopen. De nieuwe tools weten voor u de beste match te maken. Hiernaast biedt het portaal managementinformatie die continu tot uw beschikking staat. Voor medewerkers biedt het systeem eveneens een duidelijk overzicht van de ingevulde uren, loonstroken en jaaropgaven. Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij ook een API-koppeling die integreert met uw (software)systemen en gekoppeld wordt aan ons portaal, Flexportal. Zo kan u sneller, efficiënter en veiliger werken.

Kwaliteits-keurmerken

We streven voortdurend naar de hoogst haalbare kwaliteit, in alle opzichten. Daar horen ook kwaliteitskeurmerken, lidmaatschappen en erkenningen bij, zoals:

Ondersteuning en voordelen voor uw medewerkers

  • Evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken

  • Collectieve zorgverzekering

  • Kortingen voor de sportschool, producten en uitjes

  • PRO Academy, de online leerplek voor trainingen

  • Persoonsgerichte verzuimbegeleiding en een vertrouwenspersoon

  • Gratis online zelfhulptrainingen ter bevordering van het (mentale) welzijn