Terug naar overzicht

Welke vorm van outsourcing past bij uw organisatie?

Werkzaamheden zoals salarisadministratie, contractbeheer, afdrachten wettelijke premies, ziekteverzuim en directe ondersteuning aan medewerkers dienen vanzelfsprekend goed te zijn ingericht binnen iedere organisatie. Zijn deze zaken bij uw organisatie al zo optimaal mogelijk ingericht? En zo ja, hoeveel tijd en aandacht gaat er op dit moment naar deze administratieve, juridische en financiële werkzaamheden? Heeft u nog voldoende tijd voor uw kerntaken?

Met deze vragen in het achterhoofd denken steeds meer organisaties na over het gedeeltelijk uitbesteden van HR-gerelateerde zaken. PRO HRM neemt deze zaken graag van intermediairs en werkgevers over. Op deze manier doen we beiden waar we specialist in zijn, en kunnen we beiden zaken zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Zo heeft PRO HRM een groot gedeelte van haar dienstverlening gedigitaliseerd.

Welke dienstverlening biedt PRO HRM aan voor intermediairs?
 • Backoffice dienstverlening
  PRO HRM ondersteunt intermediairs door de backoffice werkzaamheden over te nemen. Op deze manier kunnen intermediairs zich richten op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, de corebusiness van de organisatie. PRO HRM verzorgt alle administratieve, juridische en financiële werkzaamheden. Als kennispartner deelt PRO HRM daarnaast graag kennis, waardoor uitzendorganisaties in staat zijn sneller en kwalitatiever te kunnen groeien.
  Lees hier meer over deze dienstverlening.
Welke dienstverlening  biedt PRO HRM aan voor werkgevers?
 • Flexibele inhuur
  Bij onze flexdienstverlening verzorgen we samen met werkgevers de werving en selectie van medewerkers. Hierbij zorgt PRO HRM voor alle facetten zoals het maken van de juiste match, een duidelijk contract, correcte verloning en afstemming tijdens het werk. Ook een goede pensioenvoorziening en preventief verzuimmanagement zijn zaken die PRO HRM als vanzelfsprekend ervaart en standaard in haar werkprocessen heeft ingebed.
  Lees hier meer over deze dienstverlening.

“Een wisselende afzetmarkt leidt tot periodes van tijdelijk werk. Door de CAO voor Uitzendkrachten, die bij de flexdienstverlening van PRO HRM wordt toegepast, is het mogelijk om medewerkers voor een langere periode flexibel in te zetten. Wij kunnen flexibele contracten verstrekken tot 5,5 jaar”, vertelt Gerald van Veghel, adviseur new business.

 • Payroll
  Bij een payrollsamenwerking besteden werkgevers het juridisch werkgeverschap uit aan PRO HRM. De werving en selectie dienen opdrachtgevers zelf te verzorgen. PRO HRM draagt onder meer zorg voor goed werkgeverschap, de salarisuitbetaling, opmaak van contracten, begeleiding bij ziekte en de juiste toepassing van wet- en regelgeving.
  Lees hier meer over deze dienstverlening.

Gerald van Veghel: “Wij volgen bij onze payrolldienstverlening voor de medewerkers volledig uw cao en/of beloningssystematiek, inclusief alle arbeidsvoorwaarden. Medewerkers zijn hierdoor gegarandeerd van de binnen uw bedrijf geldende arbeidsvoorwaarden.”

 Meer weten?

PRO HRM denkt graag met u mee welke vorm van outsourcing voor u de meeste voordelen oplevert. Bij een samenwerking bepalen we samen de best passende oplossing. Dit gebeurt altijd aan de hand van de strategie en behoeften van uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Gerald van Veghel via of 088 201 38 81.