Terug naar overzicht

Wat biedt ons opleidings-
portaal: PRO Academy?

PRO Academy is een online leeromgeving, waarbinnen een compleet aanbod van trainingen wordt aangeboden voor medewerkers. Zo zijn ontwikkelingsmogelijkheden toegankelijk en laagdrempelig voor medewerkers en inzichtelijk voor opdrachtgevers. We zijn blij met het feit dat PRO Academy live staat en medewerkers er de vruchten van kunnen plukken!

Welke mogelijkheden biedt PRO Academy?

In samenwerking met Studytube hebben we PRO Academy kunnen ontwikkelen tot een portaal met een ruim aanbod Nederlandse en Engelse trainingen. PRO Academy bevat verschillende klassikale, online en blended trainingen, microlearnings, artikelen en meer. Microlearnings zijn korte gratis trainingen over onder meer gesprektechnieken of het opstellen van doelen. Online trainingen zijn uitgebreider en gaan een stapje verder. Hierbij kunt u denken aan het versterken van vaardigheden in Excel 365, maar ook het behalen van certificeringen (zoals VCA of Wft) die noodzakelijk zijn in sommige branches. Hiernaast is er een uitgebreid aanbod klassikale scholingen, die gefaciliteerd worden door een ruim aanbod van landelijke opleiders.

PRO Academy voor u als opdrachtgever
Iedere medewerker heeft een persoonlijk dashboard die de voortgang toont van actieve trainingen, planning van aankomende (klassikale) trainingen, behaalde certificaten en een persoonlijk leerdossier. Daarnaast is het mogelijk om voor uw medewerkers diverse trainingen toe te voegen aan de leerlijn. Ook deze zijn zichtbaar in het persoonlijke dashboard. Een groot gedeelte van de trainingen worden gratis aangeboden, uiteraard kunt u budget beschikbaar stellen om diverse betaalde opleidingen toe te voegen aan de leerlijn van een medewerker. Kijk zeker een keer met de medewerker mee in het portaal, zo kunt u zien wat er allemaal wordt aangeboden en mogelijk is.

Hoe kunnen medewerkers gebruikmaken van PRO Academy?

Alle medewerkers ontvangen eigen inloggegevens. PRO Academy is toegankelijk via mobiel, tablet en laptop. Uw medewerkers bepalen waar en wanneer ze leren.

Ga naar PRO Academy

Wij wensen uw medewerkers veel studieplezier! Indien u vragen heeft of meer wilt weten over PRO Academy, kunt u contact opnemen met Laura Philippart. Laura is tijdens kantooruren te bereiken op 088 – 201 38 80 of